Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
194 berichten.
Vollema / Bolijn schreef op 17 november 2017 om 19:07:
op 10 november 2017 is bij ons in de bestaande open haard een gashaard geplaatst. Dit was in een dag gebeurd en 's avonds konden we de haard al gebruiken. Ideaal is de afstandsbediening voor het branden van de haard. Geen gedoe meer met houtblokken slepen en het schoonmaken van de haard. Goed werk geleverd en een compliment aan het bedrijf.
Dasselaar schreef op 16 november 2017 om 16:19:
Na wat Google werk en diverse offertes kwam ik bij de openhaarden specialist terecht. Marcel kwam langs voor een offerte en het voelde gelijk goed.
Kennis van zaken, meedenken, oplossingen aandragen.
Fijne partij om mee te werken.
Een kleine aanpassing tijdens het plaatsen. Geen probleem!
Super tevreden.
Bedankt!
Ingrid Romkema schreef op 5 november 2017 om 09:14:
De achterplaat in onze Jotûl houtkachel was gebroken na 25 jaar , gelukkig kon Celine een nieuwe voor ons bestellen , dankzij de SUPERSNELLE service en betrokkenheid van Celine brand onze kachel weer zo mooi !!!!
Celine nogmaals heel hartelijk bedankt
Ingrid
ingvar hendriks schreef op 26 oktober 2017 om 09:51:
Na meerdere bedrijven langs gehad te hebben..... waren de mensen van de openhaardenspecialist een verademing: professioneel, meedenken, ervaring. Keuze was snel gemaakt. En absoluut geen spijt van. Kachel is mooi geplaatst door mensen met eer voor hun werk. Ook zonder gedoe werden de punten op de i gezet. Dank voor de goede service. Aanrader voor ieder die een lekker warm vuurtje in huis wil hebben.
M. de Vos schreef op 13 oktober 2017 om 13:58:
Afgelopen woensdag is onze mooie houtkachel, een Hase Bari, bij ons gearriveerd. Tijdens de bouw van onze woning is de schoorsteen al geplaatst, welke op de bovenverdiepingen zijn afgewerkt met een fraaie koof. De kachel zelf is door twee nette jongens van De Openhaarden & Plavuizenspecialist met veel zorg geïnstalleerd. Uitstekende service, van advies en aankoop tot plaatsing - waarbij alles netjes opgeruimd is achtergelaten en de kachel heerlijk brandde. Een absolute aanrader, dit vakkundige familiebedrijf!
Marleen schreef op 21 september 2017 om 21:10:
heb een Jotul f100 gekocht , super service , hebben nog de moeite genomen om mijn oude kachel te verwijderen .
Heel fijne mensen en de kachel is grandioos en wat een vlammenspel!
Marleen
Admin-antwoord door: Bianca Schutte
Graag gedaan. Wij wensen u er heel veel warmte van.
Hans koole schreef op 9 september 2017 om 10:50:
Onze Hase Luna houtkachel is eerder deze week ingewijd. Het inbranden van de kachel duurde ongeveer twee uur, maar met de ramen open was dat zo klaar. Nu brandt onze Luna heerlijk warm en sfeervol, met een mooi zicht op het vlammenspel. De kachel voldoet aan al onze verwachtingen. Echt een aanrader voor iedereen! Dank aan Marcel en Jolande voor de door hen geboden service. En natuurlijk ook aan de 'boys' die onze Luna hebben geplaatst.
Hans en Anke
Jos Pool schreef op 5 september 2017 om 17:59:
Lieve Bianca, nogmaals hartelijk dank voor de reparatie van de loodflap van onze pijp van de kachel.
De jongeman die het uitvoerde was erg vriendelijk en bekwaam.
gr Jos
Kok schreef op 11 juli 2017 om 09:15:
In juni hebben we, na negen jaar een gaskachel te hebben gehad, opnieuw een houtkachel gekocht. En o o, wat is dat toch super. Gewoon puur natuur en last but not least, we helpen de Groningers.
Natuurlijk hebben weer bij de openhaardenspecialist, de fam. M Schutte, de kachel gekocht. De derde alweer. En weer zijn wij zeer tevreden over het geleverde werk en de installatie.
Op perfecte wijze zijn de gaten verder uitgeboord, de brandwerende koven geplaatst, de verbinding met de kruipruimte gemaakt voor externe beluchting en is een hele wand perfect en mooi gestuukt en is de gehele afwerking tot in de puntjes uitgevoerd. Ook het aanleggen van de plinten zijn door de medewerkers gedaan, evenzo het aftoppen van de gastoevoer.
Al met al een behoorlijk klus dat naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

Natuurlijk wisten wij hoe de fam. Schutte werkt en dat is gewoon 100% betrouwbaar. Wat wordt afgesproken wordt gedaan. (H)eerlijk!

De Contura is inmiddels 'ingebrand' en voldoet aan al onze eisen. De ruiten blijven schoon, de toevoer van zuurstof goed regelbaar en daarmee de afgifte van warmte.

Kortom, we zijn blij en zullen, indien nodig, weer bij de fam. Schutte onze vierde kachel bestellen.
Over de prijs-prestatieverhouding en geleverde kwaliteit kunnen we alleen maar lovend zijn: zeer goed.

Fam. Kok.
Joke & Oswald Tacx schreef op 28 juni 2017 om 16:07:
Onze 4e houtkachel in Lelystad wederom weer geleverd door
deopenhaardenspecialist.
Nadat de vorige kachel Austraflamm Amigo na #20 jaar een beetje was opgebrand; zijn wij na lang zoeken uitgekomen op de Altech Vision in Nachtblauw (koningsblauw). Schitterend uitgevoerd.
Vele typen kachels met evenzo vele offertes hebben Celine en Marcel samen met ons de revue laten passeren. Uiteindelijk viel onze keuze op de Vision.
Prima plaatsing door vakkundige medewerkers.
Nu het warmteresultaat in de aankomende maanden afwachten.
Groet Oswald & Joke Tacx
Golfpark 13 Lelystad.