Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
222 berichten.
Saskia schreef op 8 mei 2019 om 10:54
Wij zijn ontzettend tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Jullie hebben nu voor de 2e keer een kachel bij ons geplaatst en mochten we ooit weer gaan verhuizen komen we zeker weer terug bij jullie voor een 3e kachel. In de winkel goed en duidelijk advies en het plaatsen van de kachel zeer professioneel en netjes gewerkt. Gezellige, harde werkers die meedenken en alles netjes achterlaten. Echt top en heel hartelijk bedankt.
Nanno Kok schreef op 7 mei 2019 om 17:03
De service is perfect, ook na de aankoop van een kachel.
Nadat na 1,5 jaar de Asstofzuiger het begaf werd deze kosteloos gerepareerd! Klasse en wat ons betreft zeer klant- bindend.
Nogmaals dank

Nanno.
E.A. Roelofs schreef op 3 maart 2019 om 19:40
Eindelijk een (gezellig familie) bedrijf dat naar je luistert en uitgebreid de tijd neemt om een goed advies te geven. We genieten nu van een spekstenen kachel, die ook nog eens te regelen is als de gewenste temperatuur is bereikt en minimaal hout verbruikt en nauwelijks fijnstof uitstoot.
Daarnaast is dit bedrijf ook nog eens begaan met het milieu en hebben we een gezellige stookavond meegemaakt, waarin we ondanks we jaren stookervaring hebben, hebben geleerd hoe je een mooi vuurtje krijgt zonder rook uit de pijp. Daarbij konden we ook zien hoe onze kachel precies werkte.
Tot slot jullie mogen je handen dicht knijpen met Fred, topgast.

Onze conclusie, jullie zijn een topbedrijf !
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
Dank u wel voor deze lovende woorden.
Heel fijn als iemand dit ook deelt
En we knijpen inderdaad onze handen dicht voor al ons personeel het zijn allemaal toppers.
Andrea Klomp schreef op 8 februari 2019 om 09:31
Mijn gashaard begon onlangs wat kuren te vertonen. Hij ging regelmatig spontaan uit en dan weer aan. Ik heb dit bij de Openhaardenspecialist gemeld en ze hebben zo snel mogelijk een monteur gestuurd. Die heeft de hele haard gecontroleerd en schoongemaakt enz. Sindsdien doet hij het weer helemaal prima en ik geniet weer van mijn haard. Heel hartelijk dank voor de prima service!
Andrea
Fam Heesterbeek schreef op 25 januari 2019 om 11:26
Op 3 september 2018 is onze houtkachel geplaatst. De mannen die kwamen waren heel erg netjes, vrolijk en zorgvuldig. Onze vraag of de pijp iets verlengd kon worden op het dak is direct en goed in actie omgezet. Voor de aankoop van de kachel zijn we bij de zaak geweest waar we enorm goed advies hebben gekregen. We genieten enorm van onze aankoop. Hartelijk bedankt.
Ellie Moritz-Fiene schreef op 19 januari 2019 om 16:50
Wij zijn bij de open-dag geweest voor open haarden.
De firma Schutte (open Haarden en Plavuizen specialist)
Het is niet alleen bij kijken gebleven,we werden verliefd op de Dimplex Stockbridge,daar hoef je geen rookkanaal voor te hebben.Dit is de haard die het uiteindelijk is geworden.
Vriendelijk personeel hebben ons geholpen bij de aankoop en verdere afwikkeling.
En de service monteur heeft hem gebracht en geinstalleerd en ons nog het een en ander uitgelegd.Super tevreden! Dat wilde ik nog ff kwijt "vuur = magisch".
H Veldhuizen schreef op 19 november 2018 om 12:21
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede service.
Alles is goed gekomen, we hebben weer n geweldig vuurtje!
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
Graag gedaan.
Ben van der Wielen schreef op 30 oktober 2018 om 16:31
Fantastische service.
Enkele dagen nadat mijn houtkachel (Jøtul F370 ADV) geplaatst was hoorde en zag ik gefladder in de kachel. Een musje was door het rookkanaal in de kachel gevallen. Ik vroeg het team van de Openhaardenspecialist of er gaas om de trekkap geplaatst kon worden. “Ja zeker, komen we morgen gratis bij u doen.”
Fantastische service team Schutte en nogmaals hartelijk dank.
Ben van der Wielen, Lelystad.

Ik deel graag mijn mening met de lezers over de uitstekende service en uitstekend vakmanschap van team Schutte betreffende de plaatsing van mijn kachel. Contacteer mij via het e-mail adres benvanderwielen@ziggo.nl
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
Wouw wat zijn wij blij met zo’n mooie recensie dank u wel voor de genomen moeite. En wat fijn dat u zo tevreden bent over ons bedrijf dat u dit graag met anderen deelt.
Familie de Visser schreef op 22 oktober 2018 om 11:12
Hartelijk dank voor het aanbrengen van het rookkanaal en het plaatsen van de kachel.
Wij zijn heel tevreden!
Complimenten voor jullie hele team, vanaf het moment dat wij jullie binnen kwamen tot en met uitvoer van de werkzaamheden.
Wij zijn heel klantvriendelijk geholpen, dank voor het meedenken en het advies.
Ook het plaatsing team heeft netjes gewerkt en waren relaxed, echt top!
Fijn dat we ook achteraf nog bij jullie terecht kunnen, als er nog vragen zijn!
Jolanda
Laetitia Kortenhorst schreef op 19 oktober 2018 om 11:11
Een huis zonder haard is geen thuis. Dus op zoek naar een vuurplaats voor in mijn nieuwe huisje.
Al gauw een bezoekje gebracht aan Lelystad en daar warm, letterlijk, ontvangen door het team met verstand van zaken.
Ik vroeg me af of al mijn wensen wel uitgevoerd konden worden aangezien de kachel voor een raam geplaatst zou moeten worden, een elegante uitstraling moest hebben en vooral niet zwart mocht wezen...
Al snel viel de keuze op de Jotul F373 Advanced; die voldoet aan alle wensen.
Voortvarend werd de offerte gemaakt, de kachel besteld en de plaatsingsdatum ingepland; alles even prettig en makkelijk.
En zo meldden zich Sergio en Eric om vakkundig de kachel te plaatsen. Dat was een plezierige dag want het zijn harde werkers die niets aan het toeval overlaten. En nog gezellig ook!
Zo konden we na gedane arbeid een drankje drinken bij de nog maagdelijke kachel; dus maar even een kaarsje erin gezet voor het idee.
De volgende ochtend meldde Fred zich al vroeg en zaten we aan de koffie het leven door te nemen met een schuin oog op de vrolijk vlammende Jotul. Fred keurde alles goed en nam afscheid; ik ga hem missen, deze ras-fikkie-stoker!
Inmiddels de rekening voldaan en oven gedroogd hout besteld, dat wordt stapelen en vervolgens genieten!
Bijna jammer dat het nog zulk mooi weer is....

Huis en haard... zo zie je maar... bij de Openhaarden Specialisten is het toch ook een beetje thuiskomen! Hartelijk dank!