3-zijdige gashaard met plateau

Hout

strakke inbouwhaard

Hout stoken is al eeuwenlang een manier om mensen te verbinden met elkaar. De vuurbeleving is niet alleen meer de behagelijke warmte die er van af komt maar is tegenwoordig veel meer dan dat. Onze woningen worden steeds duurzamer en beter geïsoleerd, en de wet- en regelgeving word ook strenger. Daarop moeten haarden van nu aangepast worden. Met minimale uitstoot en lage vermogens blijven haarden nog steeds een waardevolle investering en een onderdeel van het meubilair, een middelpunt van de woning en een echte eyecatcher.

Onze houthaarden voldoen aan alle eisen die tegenwoordig gesteld worden aan een toestel. Wij hebben ze in alle soorten en maten. . Gaat u voor inbouw, inzet, vrijstaand of zelfs hangend? Draaibaar of met zijruiten. En ook in de keuze voor het materiaal en kleur is er meer mogelijk dan vroeger.

Veel mensen kiezen tegenwoordig zuinig om te gaan met de warmte die de haard afgeeft. Ze slaan dit op in stenen (accumulatie haarden zoals speksteenhaarden) of in water (haarden voor op de cv).

Komt u gerust eens langs in onze showroom. Daar helpen wij u graag verder met het maken van een keuze tussen alle grote merken die wij in de showroom opgesteld hebben staan.


Direct ovengedroogd hout nodig?

Wist u dat wij ook oven gedroogd hout verkopen en leveren? Op 1 en 2 kuubs pallets zoals deze of losse zakken. Vraag naar onze actuele prijzen via het contactformulier hiernaast.

Klik hier en ontvang 10 euro korting

    Meer informatie?