Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
218 berichten.
Rohien Ibrahim heeft geschreven op 1 december 2020 om 20:49
Wat een geweldige service. Wij dachten dat wij een gaslek hadden en wilden graag dat onze gashaard gecheckt zou worden. Gelukkig was er geen gaslek bij de gashaard. De specialist zag aan ons hoe bezorgd wij waren en heeft ons heel huis gecheckt of er ergens een gaslek was. Gelukkig was er nergens in ons huis een gaslek. Dit had de specialist niet hoeven te doen maar deze man dacht mee met ons en liet ons met een gerust hart achter. Echt top! Dank hiervoor!
Nadine van der Heyden heeft geschreven op 4 november 2020 om 16:59
Zeer goed geholpen door Marcel en zijn team. Bij servicebeurt alles nagelopen (niet enkel glas schoongemaakt zoals elders). Fijne klantenservice die goed bereikbaar is!

Dit bericht is gekopieerd van een google recensie
Astrid en Andre heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 13:07
Geweldig familiebedrijf. Komen hun afspraken na en leveren heel goed werk.
Niets is teveel en je kunt er altijd terecht en het wordt altijd netjes afgehandeld.
Een kachel nodig: De Openhaardenspecialist Lelystad I nummer 1
Melia Treur heeft geschreven op 2 juli 2020 om 12:15
Bijzonder goede service en vakwerk geleverd
Prachtige grote gashaard geplaatst en en-suite stalen schuifdeuren
Heel blij met het eindresultaat
Dit bericht is gekopieerd van een google recensie
Marry van Beers heeft geschreven op 2 juli 2020 om 12:15
De klant is koningโ€ bij Openhaarden- en Plavuizenspecialist te Lelystad

In februari 2020 bij Openhaarden- en Plavuizenspecialist een Openhaard Flam 68/75 met glasraam besteld en geรฏnstalleerd. Achteraf bleek ons rookkanaal van de schoorsteen niet geschikt. De rook werd niet goed afgevoerd en sloeg terug, waardoor het glasraam beslaat.

Na twee weken hebben we De Openhaardenspecialist (Marcel) gebeld met onze klacht en hij is komen kijken en constateerde hetzelfde. Hij kon dit verhelpen met wat aanpassingen maar gaf geen garantie dat het glasraam daarna schoon bleef. Hij hakte meteen de knoop door en zei dat de haard incl. arbeidsloon teruggenomen wordt en volledig gecrediteerd. Top service!

Daarna zijn we overgegaan naar een Gashaard Bellfire Smart Bell 75/80. Hoewel deze haard een stuk duurder uitvalt zijn we er erg blij mee. Onze dank voor deze uitstekende service. De Openhaardenspecialist is voor wie dan ook een betrouwbare aanrader met een hoge servicegraad!
Dit bericht is gekopieerd van een google recensie
Jody Stam heeft geschreven op 2 juli 2020 om 12:14
Vandaag is onze gashaard de dru passo eco wave geplaatst door de mannen.Wij zijn er erg blij mee. Ze werken netjes, houden zich aan gemaakte afspraken en wij raden ze zeker aan als u een nieuwe haard zoekt.
Ook het contact met de showroom in Lelystad is erg prettig. Celine heeft ons meedere keren vriendelijk geholpen,( wij hadden wat moeite met een keuze maken๐Ÿค—),maar ze gaf ons alle ruimte om tot een goede keuze te komen.
Dit bericht is gekopieerd van de google recensie
Wim en Nelly Hoekstra heeft geschreven op 11 juni 2020 om 23:58
We hebben eindelijk besloten om onze inbouw houtkachel te vervangen voor een vrij staande houtkachel Jacobus 9.
De firma heeft ons overtuigd dat en Marcel ook om ons daar bij te helpen.
En het resultaat is top geworden zij blij en wij blij dus voorlopig zitten wij warm,

Met vriendelijke hout en warmte groeten,

Wim en Nelly Hoekstra.
Edwin Waterman heeft geschreven op 9 mei 2020 om 20:59
Jaren geleden een allesbrander laten inbouwen en pas nog een gashaard voor in de tuin gekocht bij deze toppers! Als er wat is kan je ze altijd bellen en staan ze voor je klaar! Geweldige producten en service! Absoluut een aanrader dus!
Fred heeft geschreven op 11 april 2020 om 15:00
Wij hebben een huis gekocht, waarin een gashaard. Deze laten controleren door de openhaarden specialist. Gelukkig maar. Er mankeerde van alles aan deze haard, een gaslek, halve beveiliging, etc. Het wordt nu professioneel hersteld. Wij zijn erg tevreden over de service.
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
We zijn blij dat we u konden helpen en dat hij nu weer veilig werkt. Wij wensen u dan ook veel warme dagen toe.
Martha en Wiebe Oosterveld heeft geschreven op 21 februari 2020 om 17:09
Wij wonen twee jaar in onze woning in het Karveel. Toen wij hem kochten zat er een gas haard in. Tot onze schrik plofte die. Waarop wij naar de haarden-specialist gingen. Wij werden geweldig geholpen. Met een offerte voor de verzekering en tenslotte een prachtige nieuwe haard. Die staat bijzonder mooi in ons huis en doet het perfect. De vakmensen hebben prima werk geleverd. Dank.