Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
206 berichten.
H Veldhuizen heeft geschreven op 19 november 2018 om 12:21:
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede service.
Alles is goed gekomen, we hebben weer n geweldig vuurtje!
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
Graag gedaan.
Ben van der Wielen heeft geschreven op 30 oktober 2018 om 16:31:
Fantastische service.
Enkele dagen nadat mijn houtkachel (Jรธtul F370 ADV) geplaatst was hoorde en zag ik gefladder in de kachel. Een musje was door het rookkanaal in de kachel gevallen. Ik vroeg het team van de Openhaardenspecialist of er gaas om de trekkap geplaatst kon worden. โ€œJa zeker, komen we morgen gratis bij u doen.โ€
Fantastische service team Schutte en nogmaals hartelijk dank.
Ben van der Wielen, Lelystad.

Ik deel graag mijn mening met de lezers over de uitstekende service en uitstekend vakmanschap van team Schutte betreffende de plaatsing van mijn kachel. Contacteer mij via het e-mail adres benvanderwielen@ziggo.nl
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
Wouw wat zijn wij blij met zoโ€™n mooie recensie dank u wel voor de genomen moeite. En wat fijn dat u zo tevreden bent over ons bedrijf dat u dit graag met anderen deelt.
Familie de Visser heeft geschreven op 22 oktober 2018 om 11:12:
Hartelijk dank voor het aanbrengen van het rookkanaal en het plaatsen van de kachel.
Wij zijn heel tevreden!
Complimenten voor jullie hele team, vanaf het moment dat wij jullie binnen kwamen tot en met uitvoer van de werkzaamheden.
Wij zijn heel klantvriendelijk geholpen, dank voor het meedenken en het advies.
Ook het plaatsing team heeft netjes gewerkt en waren relaxed, echt top!
Fijn dat we ook achteraf nog bij jullie terecht kunnen, als er nog vragen zijn!
Jolanda
Laetitia Kortenhorst heeft geschreven op 19 oktober 2018 om 11:11:
Een huis zonder haard is geen thuis. Dus op zoek naar een vuurplaats voor in mijn nieuwe huisje.
Al gauw een bezoekje gebracht aan Lelystad en daar warm, letterlijk, ontvangen door het team met verstand van zaken.
Ik vroeg me af of al mijn wensen wel uitgevoerd konden worden aangezien de kachel voor een raam geplaatst zou moeten worden, een elegante uitstraling moest hebben en vooral niet zwart mocht wezen...
Al snel viel de keuze op de Jotul F373 Advanced; die voldoet aan alle wensen.
Voortvarend werd de offerte gemaakt, de kachel besteld en de plaatsingsdatum ingepland; alles even prettig en makkelijk.
En zo meldden zich Sergio en Eric om vakkundig de kachel te plaatsen. Dat was een plezierige dag want het zijn harde werkers die niets aan het toeval overlaten. En nog gezellig ook!
Zo konden we na gedane arbeid een drankje drinken bij de nog maagdelijke kachel; dus maar even een kaarsje erin gezet voor het idee.
De volgende ochtend meldde Fred zich al vroeg en zaten we aan de koffie het leven door te nemen met een schuin oog op de vrolijk vlammende Jotul. Fred keurde alles goed en nam afscheid; ik ga hem missen, deze ras-fikkie-stoker!
Inmiddels de rekening voldaan en oven gedroogd hout besteld, dat wordt stapelen en vervolgens genieten!
Bijna jammer dat het nog zulk mooi weer is....

Huis en haard... zo zie je maar... bij de Openhaarden Specialisten is het toch ook een beetje thuiskomen! Hartelijk dank!
Renรฉ en Diana Juist heeft geschreven op 18 oktober 2018 om 18:06:
Eindelijk een haard die echt bij ons past. Een prachtige Dik Geurts. Twee zeer leuke jongemannen die met een vrolijk humeur de haard hebben geplaatst. Netjes en vakkundig. Zelfs de oprit werd weer keurig aangeveegd. Nu genieten van onze mooie kachel. Jullie zijn echt een aanrader voor mensen met een haardenwens. Renรฉ en Diana
Bob Matser heeft geschreven op 4 oktober 2018 om 12:01:
Goede middag, Vanmorgen vroeg stonden de monteurs aan de deur voor het plaatsen van onze Jacobus 9, Dit hebben ze zeer professioneel en met humor gedaan. Ook het eerste stookmoment even voor gedaan, met de nodige instructie. Wij zitten nu al een uur te genieten, ook al is het veel te warm om te stoken ๐Ÿ˜Š Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het goede advies en de service. Laat de winter maar komen!!
Groeten van Bob en Lisette Matser
C.Janbroers heeft geschreven op 29 september 2018 om 21:10:
twee weken geleden was ik in de winkel voor een onderdeel van de kachel werd vriendelijk geholpen of het nu een grote aankoop of een kleine aankoop is of helemaal niets. altijd bereid te luisteren en goede service. graag aan te bevelen.
H.B. Uytenbogaart heeft geschreven op 28 september 2018 om 15:24:
Jaren geleden een houtkachel laten plaatsen, waar we nu nog steeds van genieten. Nu een klein stukje vuurvaste pakking nodig en werd weer geholpen als of ik een nieuwe kachel kwam kopen. Service zoals je het graag ziet!
Marcus Turner heeft geschreven op 6 september 2018 om 11:10:
Heel erg tevreden met het product, de snelle, uitstekende en met name vriendelijke service. We kijken uit naar de wintermaanden! Dank Marcel en het team. Een "warme douche" van de Fam. Turner, Diemen.
R. Jansen heeft geschreven op 2 september 2018 om 09:11:
Ondanks dat onze openhaard al 14 jaar geleden is geplaatst, hebben wij een op en top gratis service gehad van de Openhaardenspecilist.
Dat is nog een service !!
Ontzettend bedankt Marcel.