Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
221 berichten.
Edwin Waterman schreef op 9 mei 2020 om 20:59
Jaren geleden een allesbrander laten inbouwen en pas nog een gashaard voor in de tuin gekocht bij deze toppers! Als er wat is kan je ze altijd bellen en staan ze voor je klaar! Geweldige producten en service! Absoluut een aanrader dus!
Fred schreef op 11 april 2020 om 15:00
Wij hebben een huis gekocht, waarin een gashaard. Deze laten controleren door de openhaarden specialist. Gelukkig maar. Er mankeerde van alles aan deze haard, een gaslek, halve beveiliging, etc. Het wordt nu professioneel hersteld. Wij zijn erg tevreden over de service.
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
We zijn blij dat we u konden helpen en dat hij nu weer veilig werkt. Wij wensen u dan ook veel warme dagen toe.
Martha en Wiebe Oosterveld schreef op 21 februari 2020 om 17:09
Wij wonen twee jaar in onze woning in het Karveel. Toen wij hem kochten zat er een gas haard in. Tot onze schrik plofte die. Waarop wij naar de haarden-specialist gingen. Wij werden geweldig geholpen. Met een offerte voor de verzekering en tenslotte een prachtige nieuwe haard. Die staat bijzonder mooi in ons huis en doet het perfect. De vakmensen hebben prima werk geleverd. Dank.
Wilma schreef op 20 februari 2020 om 09:49
Houtkachel gekocht. Goed advies en service. Vriendelijke mensen met verstand van zaken..
Omdat het onze eerste houtkachel is was het erg fijn dat er stookavonden georganiseerd worden.
j.h.van beeren schreef op 18 januari 2020 om 19:35
ook wij zijn zeer tevreden over de open haarden specialist , goede mederwerkers en zeer zeker fred , hij neemt de tijd voor je .
we hebben een prima pellet kachel gekocht , en die voldoet prima.
Riet en Andre schreef op 24 december 2019 om 18:12
De 2e kachel - nu een pelletkachel - die we bij de Openhaardenspecialist hebben gekocht en ook deze is weer vakkundig geplaatst. Hij werkt als een tierelier; we zijn er heel blij mee. Topbedrijf!
S. Teunissen schreef op 13 december 2019 om 17:30
Wat zijn wij blij met onze openhaard. De medewerkers hebben top werk geleverd en waren heel erg vriendelijk. De mensen van de Openhaardenspecialist jullie zijn echte toppers.
Bob en marja van den Ing schreef op 12 november 2019 om 13:42
nu alweer de tweede kachel besteld bij de openhaarden specialist,wederom een top service en weer zeer tevreden over manier van plaatsen en de service achteraf,ik raad dit bedrijf zeken aan voor mensen die een open haard willen aanschaffen
Patrick & Ingrid schreef op 1 juli 2019 om 08:37
Wat is het top geregeld! We zijn weer voorzien van een mooie open haard dankzij jullie! Heel blij mee.......
Saskia schreef op 8 mei 2019 om 10:54
Wij zijn ontzettend tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Jullie hebben nu voor de 2e keer een kachel bij ons geplaatst en mochten we ooit weer gaan verhuizen komen we zeker weer terug bij jullie voor een 3e kachel. In de winkel goed en duidelijk advies en het plaatsen van de kachel zeer professioneel en netjes gewerkt. Gezellige, harde werkers die meedenken en alles netjes achterlaten. Echt top en heel hartelijk bedankt.