Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
218 berichten.
Wilma heeft geschreven op 20 februari 2020 om 09:49
Houtkachel gekocht. Goed advies en service. Vriendelijke mensen met verstand van zaken..
Omdat het onze eerste houtkachel is was het erg fijn dat er stookavonden georganiseerd worden.
j.h.van beeren heeft geschreven op 18 januari 2020 om 19:35
ook wij zijn zeer tevreden over de open haarden specialist , goede mederwerkers en zeer zeker fred , hij neemt de tijd voor je .
we hebben een prima pellet kachel gekocht , en die voldoet prima.
Riet en Andre heeft geschreven op 24 december 2019 om 18:12
De 2e kachel - nu een pelletkachel - die we bij de Openhaardenspecialist hebben gekocht en ook deze is weer vakkundig geplaatst. Hij werkt als een tierelier; we zijn er heel blij mee. Topbedrijf!
S. Teunissen heeft geschreven op 13 december 2019 om 17:30
Wat zijn wij blij met onze openhaard. De medewerkers hebben top werk geleverd en waren heel erg vriendelijk. De mensen van de Openhaardenspecialist jullie zijn echte toppers.
Bob en marja van den Ing heeft geschreven op 12 november 2019 om 13:42
nu alweer de tweede kachel besteld bij de openhaarden specialist,wederom een top service en weer zeer tevreden over manier van plaatsen en de service achteraf,ik raad dit bedrijf zeken aan voor mensen die een open haard willen aanschaffen
Patrick & Ingrid heeft geschreven op 1 juli 2019 om 08:37
Wat is het top geregeld! We zijn weer voorzien van een mooie open haard dankzij jullie! Heel blij mee.......
Saskia heeft geschreven op 8 mei 2019 om 10:54
Wij zijn ontzettend tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Jullie hebben nu voor de 2e keer een kachel bij ons geplaatst en mochten we ooit weer gaan verhuizen komen we zeker weer terug bij jullie voor een 3e kachel. In de winkel goed en duidelijk advies en het plaatsen van de kachel zeer professioneel en netjes gewerkt. Gezellige, harde werkers die meedenken en alles netjes achterlaten. Echt top en heel hartelijk bedankt.
Nanno Kok heeft geschreven op 7 mei 2019 om 17:03
De service is perfect, ook na de aankoop van een kachel.
Nadat na 1,5 jaar de Asstofzuiger het begaf werd deze kosteloos gerepareerd! Klasse en wat ons betreft zeer klant- bindend.
Nogmaals dank

Nanno.
E.A. Roelofs heeft geschreven op 3 maart 2019 om 19:40
Eindelijk een (gezellig familie) bedrijf dat naar je luistert en uitgebreid de tijd neemt om een goed advies te geven. We genieten nu van een spekstenen kachel, die ook nog eens te regelen is als de gewenste temperatuur is bereikt en minimaal hout verbruikt en nauwelijks fijnstof uitstoot.
Daarnaast is dit bedrijf ook nog eens begaan met het milieu en hebben we een gezellige stookavond meegemaakt, waarin we ondanks we jaren stookervaring hebben, hebben geleerd hoe je een mooi vuurtje krijgt zonder rook uit de pijp. Daarbij konden we ook zien hoe onze kachel precies werkte.
Tot slot jullie mogen je handen dicht knijpen met Fred, topgast.

Onze conclusie, jullie zijn een topbedrijf !
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
Dank u wel voor deze lovende woorden.
Heel fijn als iemand dit ook deelt
En we knijpen inderdaad onze handen dicht voor al ons personeel het zijn allemaal toppers.
Andrea Klomp heeft geschreven op 8 februari 2019 om 09:31
Mijn gashaard begon onlangs wat kuren te vertonen. Hij ging regelmatig spontaan uit en dan weer aan. Ik heb dit bij de Openhaardenspecialist gemeld en ze hebben zo snel mogelijk een monteur gestuurd. Die heeft de hele haard gecontroleerd en schoongemaakt enz. Sindsdien doet hij het weer helemaal prima en ik geniet weer van mijn haard. Heel hartelijk dank voor de prima service!
Andrea