Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
223 berichten.
Laetitia Kortenhorst schreef op 19 oktober 2018 om 11:11
Een huis zonder haard is geen thuis. Dus op zoek naar een vuurplaats voor in mijn nieuwe huisje.
Al gauw een bezoekje gebracht aan Lelystad en daar warm, letterlijk, ontvangen door het team met verstand van zaken.
Ik vroeg me af of al mijn wensen wel uitgevoerd konden worden aangezien de kachel voor een raam geplaatst zou moeten worden, een elegante uitstraling moest hebben en vooral niet zwart mocht wezen...
Al snel viel de keuze op de Jotul F373 Advanced; die voldoet aan alle wensen.
Voortvarend werd de offerte gemaakt, de kachel besteld en de plaatsingsdatum ingepland; alles even prettig en makkelijk.
En zo meldden zich Sergio en Eric om vakkundig de kachel te plaatsen. Dat was een plezierige dag want het zijn harde werkers die niets aan het toeval overlaten. En nog gezellig ook!
Zo konden we na gedane arbeid een drankje drinken bij de nog maagdelijke kachel; dus maar even een kaarsje erin gezet voor het idee.
De volgende ochtend meldde Fred zich al vroeg en zaten we aan de koffie het leven door te nemen met een schuin oog op de vrolijk vlammende Jotul. Fred keurde alles goed en nam afscheid; ik ga hem missen, deze ras-fikkie-stoker!
Inmiddels de rekening voldaan en oven gedroogd hout besteld, dat wordt stapelen en vervolgens genieten!
Bijna jammer dat het nog zulk mooi weer is....

Huis en haard... zo zie je maar... bij de Openhaarden Specialisten is het toch ook een beetje thuiskomen! Hartelijk dank!
Renรฉ en Diana Juist schreef op 18 oktober 2018 om 18:06
Eindelijk een haard die echt bij ons past. Een prachtige Dik Geurts. Twee zeer leuke jongemannen die met een vrolijk humeur de haard hebben geplaatst. Netjes en vakkundig. Zelfs de oprit werd weer keurig aangeveegd. Nu genieten van onze mooie kachel. Jullie zijn echt een aanrader voor mensen met een haardenwens. Renรฉ en Diana
Bob Matser schreef op 4 oktober 2018 om 12:01
Goede middag, Vanmorgen vroeg stonden de monteurs aan de deur voor het plaatsen van onze Jacobus 9, Dit hebben ze zeer professioneel en met humor gedaan. Ook het eerste stookmoment even voor gedaan, met de nodige instructie. Wij zitten nu al een uur te genieten, ook al is het veel te warm om te stoken ๐Ÿ˜Š Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het goede advies en de service. Laat de winter maar komen!!
Groeten van Bob en Lisette Matser
C.Janbroers schreef op 29 september 2018 om 21:10
twee weken geleden was ik in de winkel voor een onderdeel van de kachel werd vriendelijk geholpen of het nu een grote aankoop of een kleine aankoop is of helemaal niets. altijd bereid te luisteren en goede service. graag aan te bevelen.
H.B. Uytenbogaart schreef op 28 september 2018 om 15:24
Jaren geleden een houtkachel laten plaatsen, waar we nu nog steeds van genieten. Nu een klein stukje vuurvaste pakking nodig en werd weer geholpen als of ik een nieuwe kachel kwam kopen. Service zoals je het graag ziet!
Marcus Turner schreef op 6 september 2018 om 11:10
Heel erg tevreden met het product, de snelle, uitstekende en met name vriendelijke service. We kijken uit naar de wintermaanden! Dank Marcel en het team. Een "warme douche" van de Fam. Turner, Diemen.
R. Jansen schreef op 2 september 2018 om 09:11
Ondanks dat onze openhaard al 14 jaar geleden is geplaatst, hebben wij een op en top gratis service gehad van de Openhaardenspecilist.
Dat is nog een service !!
Ontzettend bedankt Marcel.
Jero E. Driessen schreef op 30 augustus 2018 om 08:31
Lieve familie Schutte,

Heel veel sterkte.
Gert-Jan Holt schreef op 30 augustus 2018 om 08:06
Ik kan nu, bij onze derde aankoop, wel zeggen dat wij vaste klant zijn van De Openhaardenspecialist. Na twee Contura houtkachels hebben wij nu, voor onze nieuwe woning, gekozen voor een haard van Kalfire. Bij het plaatsen van het rookkanaal bleek dat de route naar boven die de aannemer had bedacht niet helemaal klopte. Dat kan gebeuren. Gevolg...improviseren. En op dat soort momenten ben je blij dat je met deze partij werkt. Ter plaatste wordt een oplossing gezocht, doorgesproken en uitgevoerd. De Openhaardenspecialist heeft mensen in dienst die niet denken in problemen maar in oplossingen. De aftimmering en afwerking is perfect voor elkaar en er wordt zeer netjes gewerkt. Er wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit om jarenlang stookplezier en de veiligheid te garanderen. Mijn complimenten voor de mannen die het hebben uitgevoerd. Vakwerk! Heel erg bedankt!
Machteld schreef op 26 juli 2018 om 12:35
Vorige week zijn 2 monteurs van de Openhaardenspecialist langs geweest, het loodslab was gescheurd doordat er teveel speling in de pijp zat en ondanks dat de montage al heel wat jaren geleden was hebben we op en top service gehad. Nogmaals Super bedankt!