Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
186 berichten.
Geert Meijer schreef op 18 september 2016 om 19:52:
Geert en Diny
In 2015 een pelletkachel bij jullie gekocht, We zijn dan ook geweldig geholpen, Ook het bezorgen en het plaatsen van de kachel ging exact volgens afspraak, En de service na een jaar was, top"
Zwalue schreef op 15 september 2016 om 15:34:
Gerrit-Jan Zwalue
Ik ben al 40 jaar klant. Zij hebben vroeger diverse kachels bij mij geplaatst en ook aan mij geleverd. Dit altijd naar volle tevredenheid.Toen nog paps en mams die de zaak begonnen zijn - enorme fijne mensen -. Door scheiding Lelystad verlaten en elkaar een beetje uit het oog verloren.
Vorig jaar chalet gekocht en had kachel nodig, ja en aan wie denk je dan?
Dus vanuit Ermelo naar Lelystad. Zit dochterlief daar, wat een enorme hartelijke ontvangst! Hebben maar liefst 3 uur zitten praten. Vandaag was ik er voor enig materiaal en nu was zoonlief daar ook. Wederom een zeer hartelijke ontvangst. Marcel en Jolande ik gun het jullie van harte. Het was vroeger niets kindertjes van de baas, op jullie donder kon je krijgen. Paps heeft jullie op de onderste trede van de ladder laten beginnen. Dat zal de reden zijn dat jullie zo hartelijk zijn en nog altijd vak werk afleveren! Groetjes aan Hessel en Marie. Na al die jaren zou ik jullie nog steeds bij iedereen aanraden. Ik kon meteen merken dat jullie het woord service nog steeds hoog in het vaandel hebben staan!
Groetjes,
Geejee
Alfred en Joke de Gruijter schreef op 5 september 2016 om 08:39:
Hoi, het heeft even geduurd maar ik wil jullie allemaal weer heel hartelijk bedanken voor de zeer goede service. Het ontwerp van Marcel is erg leuk, boven verwachting. Maar na 22 jaar heb je dan ook wel vertrouwen in elkaar opgebouwd. We zijn er ontzettend blij mee.
Saskia schreef op 11 augustus 2016 om 09:15:
Zeer tevreden met mijn strak ingebouwde houtkachel, vakmanschap!
Drie dagen drie leuke mannen over de vloer gehad. Allen even aardig en sociaal, maar ook netjes in opruimen elke dag. Van koop tot levering zeer tevreden. Nu nog inbranden! Dat komen ze ook nog eens doen.
Van den Berg schreef op 17 juni 2016 om 08:16:
Al 10 jaar hadden we met veel plezier onze stuv haard gestookt. Tijd voor ondehousbeurt en schilderbeurtje in ons net verbouwde huis. Contacten met deze firma verliepen echt heelgoed en prettig . De Monteur heeft werkelijkschitterend werk geleverd, onderdelen vervangen en geschilderd. Er werd uiterst netjes en zorgvuldig en schoon gewerkt. Ik zou iedereen deze firma aanraden. Bedankt
Michael & Anemone Reiziger schreef op 26 april 2016 om 17:10:
Marcel weer ontzettend bedankt dat je meteen langsgekomen bent.We zijn niet alleen blij met onze heerlijke haard maar ook met de geweldige service.Bedankt!!
Lolke Veenstra schreef op 15 april 2016 om 12:22:
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en vriendelijkheid die deze winkel uitstraalt. Correcte werkwijze en beantwoording van vragen over de email. Ik heb bij deze winkel ondedelen besteld voor mijn houtkachel. Zij hebben mij geweldig geholpen. Ook een prachtige showroom waarin prachtige modellen staan tentoongesteld.. Bent u van plan om een houtkachel te kopen dan moet u zeker langs deze firma gaan. Dikke pluim. Een foto van de brandende kachel na de renovatie stuur ik jullie nog toe.
Fam. F. Thurnim schreef op 6 april 2016 om 14:02:
wij vinden de openhaardenspecialist een geweldig bedrijf voor Flevoland en daarbuiten. jullie leveren goed werk, zijn zeer klantvriendelijk, kortom fantastisch. aan iedereen warm aan te bevelen. GA ZO DOOR ! Succes Frits & Ans.
Sandra van der Munnik schreef op 6 april 2016 om 13:33:
Vanmorgen gebeld met een probleem over een verschoven kachelpijp. Vanmiddag "probleem" al verholpen! Dat is nog eens snelle service!! Bedankt. Groet, Sandra van der Munnik
Fam. van Rijgersma. schreef op 4 april 2016 om 12:47:
Beste luitjes,
Alweer onze 4e kachel van jullie. Oude kachel weer ingeruild en een nw. Hase kachel laten plaatsen. Behoorlijk wat problemen gehad met de ( hoorbare) luchtaanzuiging van de kachel. In eerste instantie dacht man dat het aan de pijp lag, vervangen maar geen verbetering, daarna heeft Hase een nw.kachel geplaatst, geen verbetering, ook nog een klep in de pijp geplaats, geen verbetering. Aangezien het probleem opgelost moest worden een techneut van Hase uit Duitsland laten overkomen. Deze heeft uiteindelijk met een (kleine) aanpassing aan de kachel het probleem opgelost.
Klasse hoe jullie en de fabriek dit probleem hebben opgepakt en opgelost!
Geeft veel vertrouwen voor de toekomst.
Hij brandt prachtig en geruisloos!