Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
209 berichten.
Marijn en Esther heeft geschreven op 19 februari 2018 om 20:52:
19 januari was het zover, de Godin houtkachel werd geplaatst door de openhaardenspecialist.
Werk netjes uitgevoerd, zeker geen haastklus en aandacht voor de details in afwerking, technische aansluitingen en veiligheid. Bij ons niet helemaal een โ€œstandaardโ€ plaatsing maar in het vinden van oplossingen merk je dat het niet voor niets de openhaardenspecialist is.
Wij zijn super tevreden met onze houtkachel!
Met een maandje stookervaring achter de rug blijkt dat je dat ook moet leren ๐Ÿ˜‰ Een paar x over de 30 graden in huis gehaald en dat is iets te enthousiast.
Nu met de adviezen van de openhaardenspecialist en de eigen invulling de goede weg gevonden om er lekker warm bij te zitten en de kachel vlot aan te hebben, 2 aanmaakblokjes is echt genoeg.

Nogmaals dank voor de service en het meedenken, wij zijn super tevreden!
Gert heeft geschreven op 1 februari 2018 om 11:14:
Vloerverwarming

Heel jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen, want zien is geloven! Top kwaliteit, correcte en snelle levering en vooral service - dat is onze ervaring met de Openhaarden specialist.

Na veel opties geprobeerd te hebben om de vloer van onze uitpandige Yoga studio te verwarmen, toch maar eens naar de specialist gegaan. Binnen no time was er al de ideale oplossing, welke ons eveneens nog eens in de stookkosten zou gaan schelen. Nu kwam het volgende grote probleem: Mijn agenda. In de drukste maand van het jaar (december) had ik bedacht dat dit toch wel kon binnen 2 weken tijd (bestellen, leveren en leggen). Zelfs op dit punt werd ik op mijn wenken bedient en is men veel verder gegaan dan ik gewend ben, om mijn deadline te halen. 2018 Zal een lekker comfortabel en warm jaar worden.

Een review moet je in mijn optiek schrijven als je ook echt gebruik gemaakt heb van de geleverde producten of diensten. Nu zijn wij twee maanden verder en hebben reeds strenge vorsten gehad. De vloer had op sommige dagen een temperatuur van onder het vriespunt. Ondanks deze extreme kou was de vloer binnen 30 minuten op een comfortabele warmte (14C). Kosten zijn ook aanzienlijk gedaald, hetgeen ik niet verwacht had.

Resumรฉ: Bij de Openhaarden specialist weten ze waarover ze het hebben. Denken ze met de klant mee en doen ze al het mogelijke om je wensen waar te maken.

Mede namens de klanten van Yoga Garden bedankt voor de vloerverwarming!!
Peter Croes heeft geschreven op 17 januari 2018 om 15:21:
Wij waren op zoek naar een bedrijf wat een gas haard en een hout haard voor ons nieuwe huis kon maken. Nou dat is gebeurd. Wat een vakmanschap en wat een enthousiasme om het nog mooier te maken. Passie, liefde voor het vak, deskundigheid en uitvoeren wat is afgesproken en meer. Ik zou zeggen als u net zo als ik een vakman wil hebben, die waar voor het geld levert en heel goed aan voelt wat de stijl moet zijn, dan zou ik geen moment twijfelen, op naar Lelystad. Dank je wel, een uiterst tevreden klant.
Jones heeft geschreven op 18 december 2017 om 13:10:
Gasvlam was uitgegaan en binnen een week was de monteur gekomen om het euvel te herstellen zonder voorrijkosten te vragen.
Omdat ik de gashaard regelmatig onderhouden.
Hulde!
Kennith
M Calis heeft geschreven op 18 november 2017 om 13:52:
Wij zijn zo langzamerhand vaste klanten van de Openhaardenspecialist.
Onze eerste gashaard is in ons huis in Blaricum door de Openhaardenspecialist geplaatst.
De tweede haard een Dru hoekhaard heeft Marcel en zijn deskundige team geplaatst in ons appartement in Dronten. Hij heeft er een fantastisch ontwerp met o.a. indirecte verlichting van gemaakt.
Nu in ons derde huis ook in Dronten wilden wij natuurlijk wederom een gashaard. Deze keer werd het wederom een prachtig ontwerp met een Kall-fire gashaard haard met aan 3 zijden glas waardoor de vuurbeleving optimaal is en natuurlijk weer met prachtige indirecte verlichting.
Wij zijn zeer tevreden over dit uitstekende, deskundige bedrijf. Nooit is een vraag teveel en de service is perfect. Dit hebben ze door de jaren heen meer dan eens, aan ons bewezen!
Vollema / Bolijn heeft geschreven op 17 november 2017 om 19:07:
op 10 november 2017 is bij ons in de bestaande open haard een gashaard geplaatst. Dit was in een dag gebeurd en 's avonds konden we de haard al gebruiken. Ideaal is de afstandsbediening voor het branden van de haard. Geen gedoe meer met houtblokken slepen en het schoonmaken van de haard. Goed werk geleverd en een compliment aan het bedrijf.
Dasselaar heeft geschreven op 16 november 2017 om 16:19:
Na wat Google werk en diverse offertes kwam ik bij de openhaarden specialist terecht. Marcel kwam langs voor een offerte en het voelde gelijk goed.
Kennis van zaken, meedenken, oplossingen aandragen.
Fijne partij om mee te werken.
Een kleine aanpassing tijdens het plaatsen. Geen probleem!
Super tevreden.
Bedankt!
Ingrid Romkema heeft geschreven op 5 november 2017 om 09:14:
De achterplaat in onze Jotรปl houtkachel was gebroken na 25 jaar , gelukkig kon Celine een nieuwe voor ons bestellen , dankzij de SUPERSNELLE service en betrokkenheid van Celine brand onze kachel weer zo mooi !!!!
Celine nogmaals heel hartelijk bedankt
Ingrid
ingvar hendriks heeft geschreven op 26 oktober 2017 om 09:51:
Na meerdere bedrijven langs gehad te hebben..... waren de mensen van de openhaardenspecialist een verademing: professioneel, meedenken, ervaring. Keuze was snel gemaakt. En absoluut geen spijt van. Kachel is mooi geplaatst door mensen met eer voor hun werk. Ook zonder gedoe werden de punten op de i gezet. Dank voor de goede service. Aanrader voor ieder die een lekker warm vuurtje in huis wil hebben.
M. de Vos heeft geschreven op 13 oktober 2017 om 13:58:
Afgelopen woensdag is onze mooie houtkachel, een Hase Bari, bij ons gearriveerd. Tijdens de bouw van onze woning is de schoorsteen al geplaatst, welke op de bovenverdiepingen zijn afgewerkt met een fraaie koof. De kachel zelf is door twee nette jongens van De Openhaarden & Plavuizenspecialist met veel zorg geรฏnstalleerd. Uitstekende service, van advies en aankoop tot plaatsing - waarbij alles netjes opgeruimd is achtergelaten en de kachel heerlijk brandde. Een absolute aanrader, dit vakkundige familiebedrijf!