Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
190 berichten.
Jero E. Driessen schreef op 30 november 2016 om 10:20:
Afgelopen week hebben wij een pellet kachel gekocht en laten plaatsen door de dames en heren van De Openhaarden Specialist. Petje af voor de oplossing gerichte manier van werken. Snelle offerte met een zeer scherpe prijs, vakkundig inzicht en zeer nette manier van werken in een gehele witte inrichting. Geef ze de ruimte en de dames en heren zorgen voor een fantastisch resultaat.

Dan moet je van goede huize komen om zonder puinhoop te maken een compleet rookkanaal kan boren en plaatsten. Ook de nazorg na het plaatsten is top, vragen worden snel en oplossing gericht beantwoord.

Wat ik echt heel stoer vind is dat de dames van kantoor bij drukte ook komen helpen installeren. Ik hou er van de ze precies weten als ze een bestelling moeten maken ook weten waar het voor is en waar het voor gebruikt wordt.

On-Lelystads goed deze dames en heren, ze hebben service erg hoog in het vaandel staan. Dat kom je niet vaak meer tegen.
Fam. van der Toorn schreef op 21 september 2016 om 21:45:
Onze plavuizen vloer met defecte vloerverwarming was aan vervanging toe.
De openhaarden en plavuizenspecialist was (en is) ons inziens de beste optie om een dergelijke omvangrijke klus tot een goed einde te brengen.
Er moest 75 m2 dekvloer worden weggebroken. Daarbij is enige schade ontstaan die door Marcel en z'n team volledig en naar volle tevredenheid is hersteld.
Ondanks de hoge temperaturen ( +/- 30 graden) werd er stevig doorgewerkt waardoor de klus toch binnen de afgesproken termijn van 3 weken werd geklaard.
Het eindresultaat is fantastisch, een prachtige vloer waar we ongetwijfeld nog heel lang van kunnen genieten.

We kunnen deze firma dan ook bij een ieder warm aanbevelen, perfect werk geleverd.

Groet,

Irma en Rob.
Jan Postma schreef op 19 september 2016 om 17:36:
hoi ik heb een jaar geleden een pelletkachel gekocht bij jullie. Ik ben zeer tevreden over het product, de service, de afspraken die nagekomen worden. Oftewel erg blij met jullie als openhaardenspecialist. Ik zou jullie aan een ieder aanraden.
Groet, Jan en Janny Postma uit Harderwijk
Hans Meyer schreef op 19 september 2016 om 09:32:
We zijn erg blij met onze prachtige haard. Na 3 dagen was de klus geklaard door Marcel en zijn zeer professionele en aardige team met vakmensen. Elke dag netjes op tijd en keurig alles opruimen aan het eind van de dag. Vooral de schouw met steentjes is een meesterwerkje geworden en een echte blikvanger in ons huis. Wij raden deze firma voor 100% aan aan iedereen die een mooie haard en goede service wenst.
Geert Meijer schreef op 18 september 2016 om 19:52:
Geert en Diny
In 2015 een pelletkachel bij jullie gekocht, We zijn dan ook geweldig geholpen, Ook het bezorgen en het plaatsen van de kachel ging exact volgens afspraak, En de service na een jaar was, top"
Zwalue schreef op 15 september 2016 om 15:34:
Gerrit-Jan Zwalue
Ik ben al 40 jaar klant. Zij hebben vroeger diverse kachels bij mij geplaatst en ook aan mij geleverd. Dit altijd naar volle tevredenheid.Toen nog paps en mams die de zaak begonnen zijn - enorme fijne mensen -. Door scheiding Lelystad verlaten en elkaar een beetje uit het oog verloren.
Vorig jaar chalet gekocht en had kachel nodig, ja en aan wie denk je dan?
Dus vanuit Ermelo naar Lelystad. Zit dochterlief daar, wat een enorme hartelijke ontvangst! Hebben maar liefst 3 uur zitten praten. Vandaag was ik er voor enig materiaal en nu was zoonlief daar ook. Wederom een zeer hartelijke ontvangst. Marcel en Jolande ik gun het jullie van harte. Het was vroeger niets kindertjes van de baas, op jullie donder kon je krijgen. Paps heeft jullie op de onderste trede van de ladder laten beginnen. Dat zal de reden zijn dat jullie zo hartelijk zijn en nog altijd vak werk afleveren! Groetjes aan Hessel en Marie. Na al die jaren zou ik jullie nog steeds bij iedereen aanraden. Ik kon meteen merken dat jullie het woord service nog steeds hoog in het vaandel hebben staan!
Groetjes,
Geejee
Alfred en Joke de Gruijter schreef op 5 september 2016 om 08:39:
Hoi, het heeft even geduurd maar ik wil jullie allemaal weer heel hartelijk bedanken voor de zeer goede service. Het ontwerp van Marcel is erg leuk, boven verwachting. Maar na 22 jaar heb je dan ook wel vertrouwen in elkaar opgebouwd. We zijn er ontzettend blij mee.
Saskia schreef op 11 augustus 2016 om 09:15:
Zeer tevreden met mijn strak ingebouwde houtkachel, vakmanschap!
Drie dagen drie leuke mannen over de vloer gehad. Allen even aardig en sociaal, maar ook netjes in opruimen elke dag. Van koop tot levering zeer tevreden. Nu nog inbranden! Dat komen ze ook nog eens doen.
Van den Berg schreef op 17 juni 2016 om 08:16:
Al 10 jaar hadden we met veel plezier onze stuv haard gestookt. Tijd voor ondehousbeurt en schilderbeurtje in ons net verbouwde huis. Contacten met deze firma verliepen echt heelgoed en prettig . De Monteur heeft werkelijkschitterend werk geleverd, onderdelen vervangen en geschilderd. Er werd uiterst netjes en zorgvuldig en schoon gewerkt. Ik zou iedereen deze firma aanraden. Bedankt
Michael & Anemone Reiziger schreef op 26 april 2016 om 17:10:
Marcel weer ontzettend bedankt dat je meteen langsgekomen bent.We zijn niet alleen blij met onze heerlijke haard maar ook met de geweldige service.Bedankt!!