Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
212 berichten.
Nelleke en John heeft geschreven op 15 juli 2018 om 23:34:
Na wat rondgekeken te hebben bij diverse haardenzaken kwamen we bij de openhaardenspecialist. Hier zijn we geweldig geadviseerd door Celine en Marcel. Zij wisten bij onze ideeen (zoals een TV boven de haard) de juiste vragen te stellen, oplossingen aan te dragen en voorbeelden in hun zaak te laten zien. Celine maakte vervolgens een 3d-ontwerp wat een heel goed beeld gaf van het eindresultaat. Ook toen we diverse keren terugkwamen om aanpassingen in het ontwerp te laten maken, werden we steeds vriendelijk ontvangen en geweldig geholpen. Het uiteindelijke plaatsen van de haard ging vlot, professioneel en met oog voor detail. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
Bedankt voor deze mooie woorden. Wij wensen u vele warme jaren van uw haard.
Annelies heeft geschreven op 14 juli 2018 om 14:23:
Ik heb hier een pelletkachel gekocht. Prima advisering bij aankoop, vakkundige aansluiting en uitgebreide uitleg van de werking. Super aardig personeel, niets is te veel. In de winkel is de garantie geregeld met de fabriek, had ik dus geen omkijken meer naar! Ik raad dit bedrijf van harte aan!
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
Fijn om te horen dat u zo tervreden bent over ons. Bedankt voor deze mooie feedback.
willem westerink heeft geschreven op 9 maart 2018 om 16:34:
Bedankt voor de goede service het snelle leveren en plaatsen van de pellet kachel ,dit bedrijf word door mij aan beveelt .
Marijn en Esther heeft geschreven op 19 februari 2018 om 20:52:
19 januari was het zover, de Godin houtkachel werd geplaatst door de openhaardenspecialist.
Werk netjes uitgevoerd, zeker geen haastklus en aandacht voor de details in afwerking, technische aansluitingen en veiligheid. Bij ons niet helemaal een โ€œstandaardโ€ plaatsing maar in het vinden van oplossingen merk je dat het niet voor niets de openhaardenspecialist is.
Wij zijn super tevreden met onze houtkachel!
Met een maandje stookervaring achter de rug blijkt dat je dat ook moet leren ๐Ÿ˜‰ Een paar x over de 30 graden in huis gehaald en dat is iets te enthousiast.
Nu met de adviezen van de openhaardenspecialist en de eigen invulling de goede weg gevonden om er lekker warm bij te zitten en de kachel vlot aan te hebben, 2 aanmaakblokjes is echt genoeg.

Nogmaals dank voor de service en het meedenken, wij zijn super tevreden!
Gert heeft geschreven op 1 februari 2018 om 11:14:
Vloerverwarming

Heel jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen, want zien is geloven! Top kwaliteit, correcte en snelle levering en vooral service - dat is onze ervaring met de Openhaarden specialist.

Na veel opties geprobeerd te hebben om de vloer van onze uitpandige Yoga studio te verwarmen, toch maar eens naar de specialist gegaan. Binnen no time was er al de ideale oplossing, welke ons eveneens nog eens in de stookkosten zou gaan schelen. Nu kwam het volgende grote probleem: Mijn agenda. In de drukste maand van het jaar (december) had ik bedacht dat dit toch wel kon binnen 2 weken tijd (bestellen, leveren en leggen). Zelfs op dit punt werd ik op mijn wenken bedient en is men veel verder gegaan dan ik gewend ben, om mijn deadline te halen. 2018 Zal een lekker comfortabel en warm jaar worden.

Een review moet je in mijn optiek schrijven als je ook echt gebruik gemaakt heb van de geleverde producten of diensten. Nu zijn wij twee maanden verder en hebben reeds strenge vorsten gehad. De vloer had op sommige dagen een temperatuur van onder het vriespunt. Ondanks deze extreme kou was de vloer binnen 30 minuten op een comfortabele warmte (14C). Kosten zijn ook aanzienlijk gedaald, hetgeen ik niet verwacht had.

Resumรฉ: Bij de Openhaarden specialist weten ze waarover ze het hebben. Denken ze met de klant mee en doen ze al het mogelijke om je wensen waar te maken.

Mede namens de klanten van Yoga Garden bedankt voor de vloerverwarming!!
Peter Croes heeft geschreven op 17 januari 2018 om 15:21:
Wij waren op zoek naar een bedrijf wat een gas haard en een hout haard voor ons nieuwe huis kon maken. Nou dat is gebeurd. Wat een vakmanschap en wat een enthousiasme om het nog mooier te maken. Passie, liefde voor het vak, deskundigheid en uitvoeren wat is afgesproken en meer. Ik zou zeggen als u net zo als ik een vakman wil hebben, die waar voor het geld levert en heel goed aan voelt wat de stijl moet zijn, dan zou ik geen moment twijfelen, op naar Lelystad. Dank je wel, een uiterst tevreden klant.
Jones heeft geschreven op 18 december 2017 om 13:10:
Gasvlam was uitgegaan en binnen een week was de monteur gekomen om het euvel te herstellen zonder voorrijkosten te vragen.
Omdat ik de gashaard regelmatig onderhouden.
Hulde!
Kennith
M Calis heeft geschreven op 18 november 2017 om 13:52:
Wij zijn zo langzamerhand vaste klanten van de Openhaardenspecialist.
Onze eerste gashaard is in ons huis in Blaricum door de Openhaardenspecialist geplaatst.
De tweede haard een Dru hoekhaard heeft Marcel en zijn deskundige team geplaatst in ons appartement in Dronten. Hij heeft er een fantastisch ontwerp met o.a. indirecte verlichting van gemaakt.
Nu in ons derde huis ook in Dronten wilden wij natuurlijk wederom een gashaard. Deze keer werd het wederom een prachtig ontwerp met een Kall-fire gashaard haard met aan 3 zijden glas waardoor de vuurbeleving optimaal is en natuurlijk weer met prachtige indirecte verlichting.
Wij zijn zeer tevreden over dit uitstekende, deskundige bedrijf. Nooit is een vraag teveel en de service is perfect. Dit hebben ze door de jaren heen meer dan eens, aan ons bewezen!
Vollema / Bolijn heeft geschreven op 17 november 2017 om 19:07:
op 10 november 2017 is bij ons in de bestaande open haard een gashaard geplaatst. Dit was in een dag gebeurd en 's avonds konden we de haard al gebruiken. Ideaal is de afstandsbediening voor het branden van de haard. Geen gedoe meer met houtblokken slepen en het schoonmaken van de haard. Goed werk geleverd en een compliment aan het bedrijf.
Dasselaar heeft geschreven op 16 november 2017 om 16:19:
Na wat Google werk en diverse offertes kwam ik bij de openhaarden specialist terecht. Marcel kwam langs voor een offerte en het voelde gelijk goed.
Kennis van zaken, meedenken, oplossingen aandragen.
Fijne partij om mee te werken.
Een kleine aanpassing tijdens het plaatsen. Geen probleem!
Super tevreden.
Bedankt!