Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
206 berichten.
Jones heeft geschreven op 18 december 2017 om 13:10:
Gasvlam was uitgegaan en binnen een week was de monteur gekomen om het euvel te herstellen zonder voorrijkosten te vragen.
Omdat ik de gashaard regelmatig onderhouden.
Hulde!
Kennith
M Calis heeft geschreven op 18 november 2017 om 13:52:
Wij zijn zo langzamerhand vaste klanten van de Openhaardenspecialist.
Onze eerste gashaard is in ons huis in Blaricum door de Openhaardenspecialist geplaatst.
De tweede haard een Dru hoekhaard heeft Marcel en zijn deskundige team geplaatst in ons appartement in Dronten. Hij heeft er een fantastisch ontwerp met o.a. indirecte verlichting van gemaakt.
Nu in ons derde huis ook in Dronten wilden wij natuurlijk wederom een gashaard. Deze keer werd het wederom een prachtig ontwerp met een Kall-fire gashaard haard met aan 3 zijden glas waardoor de vuurbeleving optimaal is en natuurlijk weer met prachtige indirecte verlichting.
Wij zijn zeer tevreden over dit uitstekende, deskundige bedrijf. Nooit is een vraag teveel en de service is perfect. Dit hebben ze door de jaren heen meer dan eens, aan ons bewezen!
Vollema / Bolijn heeft geschreven op 17 november 2017 om 19:07:
op 10 november 2017 is bij ons in de bestaande open haard een gashaard geplaatst. Dit was in een dag gebeurd en 's avonds konden we de haard al gebruiken. Ideaal is de afstandsbediening voor het branden van de haard. Geen gedoe meer met houtblokken slepen en het schoonmaken van de haard. Goed werk geleverd en een compliment aan het bedrijf.
Dasselaar heeft geschreven op 16 november 2017 om 16:19:
Na wat Google werk en diverse offertes kwam ik bij de openhaarden specialist terecht. Marcel kwam langs voor een offerte en het voelde gelijk goed.
Kennis van zaken, meedenken, oplossingen aandragen.
Fijne partij om mee te werken.
Een kleine aanpassing tijdens het plaatsen. Geen probleem!
Super tevreden.
Bedankt!
Ingrid Romkema heeft geschreven op 5 november 2017 om 09:14:
De achterplaat in onze Jotรปl houtkachel was gebroken na 25 jaar , gelukkig kon Celine een nieuwe voor ons bestellen , dankzij de SUPERSNELLE service en betrokkenheid van Celine brand onze kachel weer zo mooi !!!!
Celine nogmaals heel hartelijk bedankt
Ingrid
ingvar hendriks heeft geschreven op 26 oktober 2017 om 09:51:
Na meerdere bedrijven langs gehad te hebben..... waren de mensen van de openhaardenspecialist een verademing: professioneel, meedenken, ervaring. Keuze was snel gemaakt. En absoluut geen spijt van. Kachel is mooi geplaatst door mensen met eer voor hun werk. Ook zonder gedoe werden de punten op de i gezet. Dank voor de goede service. Aanrader voor ieder die een lekker warm vuurtje in huis wil hebben.
M. de Vos heeft geschreven op 13 oktober 2017 om 13:58:
Afgelopen woensdag is onze mooie houtkachel, een Hase Bari, bij ons gearriveerd. Tijdens de bouw van onze woning is de schoorsteen al geplaatst, welke op de bovenverdiepingen zijn afgewerkt met een fraaie koof. De kachel zelf is door twee nette jongens van De Openhaarden & Plavuizenspecialist met veel zorg geรฏnstalleerd. Uitstekende service, van advies en aankoop tot plaatsing - waarbij alles netjes opgeruimd is achtergelaten en de kachel heerlijk brandde. Een absolute aanrader, dit vakkundige familiebedrijf!
Marleen heeft geschreven op 21 september 2017 om 21:10:
heb een Jotul f100 gekocht , super service , hebben nog de moeite genomen om mijn oude kachel te verwijderen .
Heel fijne mensen en de kachel is grandioos en wat een vlammenspel!
Marleen
Beheerdersantwoord van: Bianca Schutte
Graag gedaan. Wij wensen u er heel veel warmte van.
Hans koole heeft geschreven op 9 september 2017 om 10:50:
Onze Hase Luna houtkachel is eerder deze week ingewijd. Het inbranden van de kachel duurde ongeveer twee uur, maar met de ramen open was dat zo klaar. Nu brandt onze Luna heerlijk warm en sfeervol, met een mooi zicht op het vlammenspel. De kachel voldoet aan al onze verwachtingen. Echt een aanrader voor iedereen! Dank aan Marcel en Jolande voor de door hen geboden service. En natuurlijk ook aan de 'boys' die onze Luna hebben geplaatst.
Hans en Anke
Jos Pool heeft geschreven op 5 september 2017 om 17:59:
Lieve Bianca, nogmaals hartelijk dank voor de reparatie van de loodflap van onze pijp van de kachel.
De jongeman die het uitvoerde was erg vriendelijk en bekwaam.
gr Jos