Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
194 berichten.
fam. Buis schreef op 22 juni 2017 om 16:49:
Via via in Lelystad terecht gekomen. Een hartelijk ontvangst met goede uitleg en kennis van zaken. De kalfire gp 85 is vakkundig geplaatst. En deze eigenwijze klant wilde zelf de ombouw doen. Geen vraag was teveel en door de duidelijke uitleg van het plaatsingsteam was de ombouw maken een fluitje van een cent. Alle vragen die ik tussendoor stelde werden geduldig en correct beantwoord. Wij kunnen marcel en zijn team van harte aanbevelen.
Bert Strijbos en Ine van Unen schreef op 19 januari 2017 om 12:28:
Onlangs zijn wij verhuisd naar een appartement in Bataviahaven en we zochten een betrouwbaar en kwaliteitgericht bedrijf dat voor ons een aantal klussen zou kunnen doen. Een haard met schouw inbouwen met een lange lage kast met lades, naar eigen ontwerp. De hele woonkamer moest worden gestuct. Ook moest er een nieuwe vloer in de badkamer komen en speciaal stucwerk worden gedaan. Verder nog een nieuwe vloer in het toilet.
We kwamen na enig speurwerk terecht bij het familiebedrijf De Openhaardenspecialist (en plavuizenspecialist) Lelystad. De eigenaar Marcel heeft ons geweldig geholpen, vanaf het allereerste gesprek tot aan de laatste kleine verrichtingen. Er werd met ons meegedacht, met alle geduld en inzicht (en in heel prettige sfeer) werd het hele plan gemaakt en werden vervolgens de afspraken in de agenda gezet. Marcel stemde af met de andere werklui, zodat alle werkzaamheden op tijd en achter elkaar konden plaatsvinden. Ieder contact dat we hadden was correct, of het nu met Marcel of de andere familieleden was of met zijn 2 uitvoerende medewerkers van het bedrijf, correcte, leuke en nette mannen. Op iedere mail en ieder telefoontje werd vlot en vriendelijk gereageerd.
Al het werk werd binnen de afgesproken termijn gedaan. Het eindresultaat is fantastisch, een prachtige haard met gemetselde/gestucte schouw en lange lage kast met lades, een prachtige vloer in de badkamer en in het toilet. Vakwerk!
Wij zijn enorm blij met het eindresultaat. En enorm blij dat wij met dit bedrijf "in zee" zijn gegaan.
Wat een geweldige service, wat een geweldig bedrijf! Bedankt!
Bert & Ine
Bert Jan & Rosita schreef op 11 januari 2017 om 08:53:
Beste Marcel,

We zijn net terug van een vakantie in onze villa in San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanje en hebben voor het eerst de haard gebruikt. Hij brandt prima en we zijn blij met de extra aangebrachte horizontale stang. Af en toe moet ik wel het hout kleiner maken, omdat het anders niet past. Goede oefening zonder bijl en met alleen een zaag.

Dank voor alle goede zorgen.

Met vriendelijke groet,
Bert Jan & Rosita
Anko Niemeijer schreef op 21 december 2016 om 11:24:
Afgelopen zomer kochten wij een huis. Daarin zat een op hout te stoken open haard met omvangrijk stenen plateau en schouw van gipsplaat. Wij wilden overgaan op gas. Een zoektocht op internet bracht ons naar de Openhaardenspecialist in Lelystad. We werden hartelijk ontvangen: men nam alle tijd om de verschillende mogelijkheden te tonen, toe te lichten en te bespreken. Op basis van alle informatie kozen we voor het slopen van alles dat aanwezig was, het opmetselen van een nieuwe schoorsteen met oude (19e eeuwse) boerderijsteentjes en het plaatsen van een gesloten gashaard (Dru).
De werkzaamheden werden vlot verricht en het metselwerk is echt vakwerk. Iedereen die hier komt is vol lof over de gemetselde schoorsteen.
De eigenaren van het familiebedrijf en de medewerkers zijn in de omgang prettig en behulpzaam: er wordt je niets opgedrongen en het werk wordt keurig uitgevoerd en opgeleverd. De service is ook vlot en goed. Kortom, veel lof van onze kant.
Jero E. Driessen schreef op 30 november 2016 om 10:20:
Afgelopen week hebben wij een pellet kachel gekocht en laten plaatsen door de dames en heren van De Openhaarden Specialist. Petje af voor de oplossing gerichte manier van werken. Snelle offerte met een zeer scherpe prijs, vakkundig inzicht en zeer nette manier van werken in een gehele witte inrichting. Geef ze de ruimte en de dames en heren zorgen voor een fantastisch resultaat.

Dan moet je van goede huize komen om zonder puinhoop te maken een compleet rookkanaal kan boren en plaatsten. Ook de nazorg na het plaatsten is top, vragen worden snel en oplossing gericht beantwoord.

Wat ik echt heel stoer vind is dat de dames van kantoor bij drukte ook komen helpen installeren. Ik hou er van de ze precies weten als ze een bestelling moeten maken ook weten waar het voor is en waar het voor gebruikt wordt.

On-Lelystads goed deze dames en heren, ze hebben service erg hoog in het vaandel staan. Dat kom je niet vaak meer tegen.
Fam. van der Toorn schreef op 21 september 2016 om 21:45:
Onze plavuizen vloer met defecte vloerverwarming was aan vervanging toe.
De openhaarden en plavuizenspecialist was (en is) ons inziens de beste optie om een dergelijke omvangrijke klus tot een goed einde te brengen.
Er moest 75 m2 dekvloer worden weggebroken. Daarbij is enige schade ontstaan die door Marcel en z'n team volledig en naar volle tevredenheid is hersteld.
Ondanks de hoge temperaturen ( +/- 30 graden) werd er stevig doorgewerkt waardoor de klus toch binnen de afgesproken termijn van 3 weken werd geklaard.
Het eindresultaat is fantastisch, een prachtige vloer waar we ongetwijfeld nog heel lang van kunnen genieten.

We kunnen deze firma dan ook bij een ieder warm aanbevelen, perfect werk geleverd.

Groet,

Irma en Rob.
Jan Postma schreef op 19 september 2016 om 17:36:
hoi ik heb een jaar geleden een pelletkachel gekocht bij jullie. Ik ben zeer tevreden over het product, de service, de afspraken die nagekomen worden. Oftewel erg blij met jullie als openhaardenspecialist. Ik zou jullie aan een ieder aanraden.
Groet, Jan en Janny Postma uit Harderwijk
Hans Meyer schreef op 19 september 2016 om 09:32:
We zijn erg blij met onze prachtige haard. Na 3 dagen was de klus geklaard door Marcel en zijn zeer professionele en aardige team met vakmensen. Elke dag netjes op tijd en keurig alles opruimen aan het eind van de dag. Vooral de schouw met steentjes is een meesterwerkje geworden en een echte blikvanger in ons huis. Wij raden deze firma voor 100% aan aan iedereen die een mooie haard en goede service wenst.
Geert Meijer schreef op 18 september 2016 om 19:52:
Geert en Diny
In 2015 een pelletkachel bij jullie gekocht, We zijn dan ook geweldig geholpen, Ook het bezorgen en het plaatsen van de kachel ging exact volgens afspraak, En de service na een jaar was, top"
Zwalue schreef op 15 september 2016 om 15:34:
Gerrit-Jan Zwalue
Ik ben al 40 jaar klant. Zij hebben vroeger diverse kachels bij mij geplaatst en ook aan mij geleverd. Dit altijd naar volle tevredenheid.Toen nog paps en mams die de zaak begonnen zijn - enorme fijne mensen -. Door scheiding Lelystad verlaten en elkaar een beetje uit het oog verloren.
Vorig jaar chalet gekocht en had kachel nodig, ja en aan wie denk je dan?
Dus vanuit Ermelo naar Lelystad. Zit dochterlief daar, wat een enorme hartelijke ontvangst! Hebben maar liefst 3 uur zitten praten. Vandaag was ik er voor enig materiaal en nu was zoonlief daar ook. Wederom een zeer hartelijke ontvangst. Marcel en Jolande ik gun het jullie van harte. Het was vroeger niets kindertjes van de baas, op jullie donder kon je krijgen. Paps heeft jullie op de onderste trede van de ladder laten beginnen. Dat zal de reden zijn dat jullie zo hartelijk zijn en nog altijd vak werk afleveren! Groetjes aan Hessel en Marie. Na al die jaren zou ik jullie nog steeds bij iedereen aanraden. Ik kon meteen merken dat jullie het woord service nog steeds hoog in het vaandel hebben staan!
Groetjes,
Geejee