Onze monteurs

Onze monteurs staan er om bekend vakwerk bij u af te leveren. Zoals u ook kunt lezen in ons gastenboek.
Alle haarden en kachels worden vakkundig en volgens de landelijke geldende voorschriften bij u geïnstalleerd.
Voor zij te werk gaan wordt alles netjes afgedekt.

installatie inbouwhaard

Werkwijze

U bent voornemens een haard bij ons aan te schaffen. Maar hoe gaat dat nu eigenlijk in zijn werk? Wij vragen u altijd eerst bij ons, al dan niet op afspraak, in de showroom langs te komen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Bij ons hier in de winkel hebben wij een breed assortiment aan haarden staan, zo kunnen wij u goed de verschillen laten zien.

Tijdens uw bezoek gaan we in gesprek om er achter te komen wat de mogelijkheden zijn aan de hand van uw wensen. Wij vragen u extra foto’s en/ of tekeningen van de woning mee te nemen. Hiermee kunnen wij al heel gericht een prijsopgave maken. Als beide partijen zich kunnen vinden in de prijsopgave, maken we gezamenlijk een afspraak om op locatie te komen kijken en de klus verder in te meten. We zullen extra foto’s maken ter voorbereiding op de installatie.

Na uw akkoord op de offerte sturen wij u een eerste aanbetalingsfactuur van 20%. De materialen worden besteld. Zodra wij hiervan een bevestiging hebben ontvangen en de levertijd bekend is, plannen we de werkzaamheden in. Ongeveer een week van te voren krijgt u van ons nog een telefoontje om nogmaals te bevestigen dat wij langs komen.

Onze monteurs komen langs op de afgesproken datum en tijd. Zij werken netjes en zorgvuldig.. Onze monteurs gaan regelmatig op cursus en beschikken over de juiste papieren van KIWA en de Nederlandse Haarden en Kachelbranche. Zo blijven ook zij altijd up-to-date over de huidige innovaties bij de verschillende leveranciers en wet- en regelgeving.

Na de eerste dag montage ontvangt u van ons tevens de tweede factuur van 50%. Pas na oplevering als alles klaar is ontvangt u van ons de laatste termijnfactuur van 30%. Is de klus in 1 dag klaar? Dan sturen wij de gehele factuur van de overige 80% nadat de monteurs klaar zijn.

Natuurlijk is elke klus anders, dat maakt dit werk ook zo leuk! Het kan daarom natuurlijk voorkomen dat we van onze werkwijze afwijken. Het kan zijn dat er voor u digitale tekeningen worden gemaakt van het ontwerp om u een goed beeld te geven van het uiteindelijke plaatje.

Wilt u ook een afspraak maken met een van onze verkopers bij ons in de showroom neem dan contact met ons op via het contactformulier hiernaast of bel naar 0320 241 811

haard bouwen

    Meer informatie?