Gasservice

Als professioneel haarden- en kachelbedrijf hebben wij ons de afgelopen decennia ontwikkeld als specialist op het gebied van advies en installatie hout-, gas- en pelletgestookte verbrandingsinstallaties.

Bij ons gaat het er niet alleen om de haard te verkopen. Wij zorgen ook voor de vakbekwame installatie en daaraan gekoppeld het eventuele onderhoud.

Wij werken alleen met gecertificeerde en vakbekwame installatie- en onderhoudsmonteurs

Waarom is onderhoud aan uw gashaard belangrijk?

Omdat u hierdoor gegarandeerd bent van een veilig gebruik van uw gashaard. Tevens gaat uw  gashaard aanzienlijk langer mee dan wanneer deze nooit onderhouden wordt. Tenslotte heeft u minder kans op storingen aan de haard.

Zo gaan wij te werk

De servicemonteur voert tijdens de onderhoudsbeurt een volledige controle uit van de gashaard. Hij let hierbij voornamelijk op de belangrijkste onderdelen. Dit zijn onder andere de thermokoppel, de waakvlamleiding en het ontstekingsmechanisme. Vervolgens wordt de binnenzijde van de gashaard volledig gereinigd en mocht het nodig zijn worden ook de houtblokken nagekeken. Tot slot wordt de ruit schoongemaakt.

Mocht de monteur een onderdeel tegenkomen dat vervangen moet worden, overlegt hij dit altijd eerst met de klant en worden de bijkomende kosten voorgelegd. De klant heeft altijd de uiteindelijke keuze.

Let op! Onderhoud aan haarden die niet door De Openhaardenspecialist.nl zijn geïnstalleerd doen wij in principe niet, maar soms maken we een uitzondering. Hiervoor vragen wij een eenmalige toeslag van € 100,-.

Neemt u daarvoor eerst contact op met ons
Tel 0320-241811
Email: info@deopenhaardenspecalist.nl

Schoorsteenvegen

Helaas hebben wij het te druk voor het schoorsteenvegen vandaar dat wij u doorsturen naar de volgende site:
www.attschoorsteentechniek.nl/

Neemt u altijd eerst contact met ons op (als u de haard bij ons heeft gekocht) voor u over gaat tot aanschaf van nieuwe producten t.b.v. de schoorsteen.

LET OP!

Wekelijks worden wij door klanten van ons gebeld dat de schoorsteenveger zegt dat er een nieuwe kap op het dak moet t.w.v. € 200 tot € 400. Kijkt u eens op de site van Kassa van de Vara daar word veel geklaagd over dit soort oplichtings praktijken. www.kassa.vara.nl/zoeken/ Of op de site van Tros Radar: Tros Uitzending Tros Artikel

Wij gaan er vanuit dat de door ons aanbevolen schoorsteenveger dit niet zal doen.

    Meer informatie?