Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
218 berichten.
Jack en Joke de Geus schreef op 20 december 2022 om 17:04
Vandaag 20-12-2022 is onze Nordic Fire Ilvar 7 geplaatst.
Op eerdere datum is het nieuwe afvoerkanaal geplaatst in het bestaande oude houtkachelkanaal.
Zowel de monteurs die het kanaal en de kachel plaatsten gingen zeer netjes te werk, zijn zeer beleefd en ruimen alles na afloop weer op, TOP!
Ook in de showroom werden wij door Celine heel goed geรฏnformeerd en geholpen.
Iedereen heeft verstand van zaken.
Dus Marcel, Michel, Thomasz Jonathan en Celine hartelijk dank voor de correcte en vakkundige afhandeling, een PLUIM.
Jack en Joke
Familie IJntema schreef op 20 mei 2022 om 16:46
Hart voor hun vak en humor! Het was een feestje om Michel en Lars aan het werk te zien met zoveel vakkundigheid en plezier. Zowel alle voorbereidingen als de daadwerkelijke plaatsing van onze houtkachel verliep gesmeerd. Dank voor de extra knusheid en warmte in ons huis. De open haard en plavuizenspecialist is wat ons betreft een aanrader!
Barbara Cornelissen schreef op 19 mei 2022 om 15:59
Heel blij met onze houtkachel! Alles netjes geรฏnstalleerd en namen rustig de tijd om alles uit te leggen. Wat ons betreft kan de winter beginnen .
Fam Nieuwburg schreef op 8 januari 2022 om 14:11
Na onze verhuizing in september misten we onze stuv 30 houtkachel. Gelukkig hadden jullie in de showroom een stuv 30 compact staan en in november is deze geplaatst.
Wat een genot, de warmte en sfeer van deze prachtige kachel doet het gelijk meer thuis voelen. Bedankt voor de vakkundige plaatsing, we genieten er iedere dag van!
Arie Slagter schreef op 19 oktober 2021 om 20:36
In onze nieuwe woning wilden we graag een houtkachel hebben. Daarvoor moest er eerst een rookkanaal aangelegd worden. In september 2021 hebben we deopenhaardenspecialist een rookkanaal laten maken en een kachel laten plaatsen. Vooraf werd uiterst zorgvuldig de plek bepaald van de benodigde boorgaten. Het boren van de gaten is vlot, keurig en probleemloos verlopen. Bij het aanbrengen van het rookkanaal was er wat tegenslag maar dat werd snel en vakkundig opgepakt. We vonden tijdens het inbouwproces een open oor voor onze vragen. We zijn zeer tevreden over het resultaat en genieten volop van onze houtkachel!
Mario van Ommeren schreef op 23 september 2021 om 16:34
Vandaag 23_09_2021 hebben de monteurs van de Openhaarden specialist te Lelystad onze nieuwe Dru Eco wave geinstalleerd.
Ik moet zeggen ronduit KLASSE zoals ze dit gedaan hebben , vakkundig , rustig en zondermeer uiterst professioneel en vooral zeer klantvriendelijk .
Cor en Dinie schreef op 16 maart 2021 om 18:11
Vandaag heeft een medewerker van Openhaardenspecialist onze openhaardpijp op het dak gecontroleerd omdat er sprake was dat er geen goed rooster op zat.
Dat klopte en hij heeft dat direct verholpen door een juiste rooster te plaatsen.
Omdat de Openhaardenspecialist dacht dat dit een fout van hen was hebben zij dit kosteloos gedaan.
Ondanks dat ik daarna heb aangegeven dat dit niet hun fout was en zij de werkzaamheden in rekening mochten brengen, hebben zij dit niet gedaan.
Wij zijn erg tevreden met dit gebaar en zijn uiteraard een blije klant.
Eric schreef op 28 januari 2021 om 09:49
Zeer tevreden over de haard. Na 15 jaar nog altijd in prima conditie. Onderhoud wordt keurig verricht. Vriendelijke, netjes werkende monteur. Klantvriendelijk! Top!

Bedankt
Mark Seveke schreef op 26 januari 2021 om 14:20
we zijn al ruim een jaar zeer tevreden met onze mooie houtkachel
afgelopen week constateerden we dat er bij de rookafvoer een regenwater lekkage was
3 foto's gemaakt, 1 mailtje verzonden en binnen 2 x 24 uur was een en ander adequaat opgelost!
we blijven genieten van onze kachel en de maken en diepe buiging voor de snelle service

Mark Seveke Almere
Danny Mollee schreef op 19 januari 2021 om 14:44
Na jaren gewenst hebben wij 2 jaar gelden eindelijk eenhout kachel kunnen laten plaatsen. Natuurlijk door de specialist uit de buurt. Afgelopen weekend kwamen wij er achter dat de deur van De Hase een krakend geluid maakte. Na snelle reactie op mail een telefonisch contact gehad. Er werd duidelijkuitgelegd wat het probleem zou kunnen zijn. Toch werd er een monteur gestuurd. Deze kwam er achter dat door de hitte een shroefje los was geraakt waardoor er wat aanliep. Met heel veel moeite het schroefje vast gezet en de rest gecontroleerd. Fijn dat het allemaal weer perfect werkt. En dat ook nog eens kosteloos. wat een service, bedankt. Warme groet Danny