van open haar gesloten toestel

Dik Geurts Instyle 700

Vaak hebben mensen een openhaard die maar weinig rendement geeft. Van de warmte gaat 80% de schoorsteen weer uit. Terwijl een gesloten toestel vaak 80% of meer warmte aan de woning afgeeft.

Deze week hebben wij bij een van onze klanten een Dik Geurts Instyle Front geplaatst in hun bestaande openhaard. Met een mooi kader er omheen is hij gelijk netjes afgewerkt. Een gesloten toestel geeft veel meer warmte, veel minder fijnstof uitstoot en is uiteindelijk ook beter voor de portemonnee doordat u meer warmte krijgt van minder hout.

Deze schitterende, brede houtkachel van Dik Geurts is makkelijk in te bouwen in bestaande en nieuwe situaties. Bij verbouwing of renovatie kan een oude gas-of houthaard eenvoudige worden vervangen door deze moderne en milieuvriendelijke haard. Zo kunt u op een milieubewuste manier genieten van een schitterend sfeervol vuurbeeld! De haard kunt u naadloos laten aansluiten bij de rest van uw interieur, doordat u keuze heeft uit verschillende kaders. Zo kunt u de haard kiezen die precies bij u past. 

Wilt u hier meer over weten? Komt u dan gerust eens bij ons in de showroom langs voor uitleg en voorbeelden.