faber-aspect

Vrij hangende roomdivider

Vandaag het jaarlijks onderhoud gedaan aan een gashaard van Faber en wat een mooi plaatje. Deze roomdivider hangt zwevend in de ruimte. Bij veel haarden kunt u de keuze maken tussen kiezels of houtblokken. Onze klant heeft gekozen voor kiezels. Wat een modern strak effect heeft.

Een moderne gashaard heeft alleen een afstandsbediening nodig: u bedient de haard simpel en nauwkeurig, met een druk op de knop. Handig voor een ieder die geen tijd of zin heeft om met hout te sjouwen.

Deze opvallende room divider gashaard is een blikvanger midden in de ruimte, De haard is uitgerust met de Faber Step Burner®, leverbaar in 2 formaten en met verschillende opties.

  • Een premium Faber haard is te personaliseren met decoraties en accessoires.
  • Dankzij de Faber Step Burner® kun je bij meerdere ingebouwde standen genieten van een rijk haardvuur.
    De Step Burner® van Faber laat u, dankzij meerdere ingebouwde standen (steps), van een rijk, vol haardvuur genieten. Bij hoog vermogen zijn de vlammen over de volle breedte van de haard te zien. Bij een lagere stand concentreren de vlammen zich meer in het midden. Op de laagste stand zijn de vlammen lager. Afhankelijk van het model kunt u kiezen uit een decoratie van prachtige liggende houtblokken en eventueel een bed van grijze splitsteen of witte Carrara kiezel. De hoofdfuncties van de haard bedient u eenvoudig via de standaard afstandsbediening. Extra functies zijn beschikbaar via de Faber ITC app.
  • De roomdivider uitvoering geeft vanuit meerdere plekken een prachtig zicht op het vuur.
  • Deze gashaard in hun bijzondere vorm voor wie specifieke wensen heeft en een hoge kwaliteit nastreeft.

Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Veel gashaarden zijn geschikt voor gebruik op (bio-)propaangas. Het gas wordt dan niet via de gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgasaansluiting blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard van uw keuze.