Vertrouw op onze ervaring

Welkom bij De Openhaarden Specialist, uw specialist in al uw haardgerelateerde werkzaamheden. Ons familiebedrijf is al sinds 1978 een begrip in Midden-Nederland en met name in Flevoland zijn onze openhaarden erg populair. Indien u bijvoorbeeld in Lelystad woont, helpen wij u graag aan een prachtige nieuwe gas- of houtgestookte openhaard voor in de woonkamer. Wij verrichten alle werkzaamheden zelf en zijn gecertificeerd om uw garantie te bieden op al onze diensten en producten. Bovendien werken wij tegen zeer concurrerende prijzen. Dus indien u op zoek bent naar een nieuwe openhaard in Lelystad dan kunt u simpelweg niet om ons heen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Reken op kwaliteit

Indien u ons benadert om uw openhaard te verzorgen, dan weet u zeker dat uw vakmanschap op maat krijgt. Wij zijn namelijk EVIS gecertificeerd, wat betekent dat wij aantoonbaar vakkundig zijn op het gebied van advies en uitvoering van alle hout- en gasgestookte haarden. Wij bieden u alle grote merken in Lelystad en wij zijn aangesloten bij de Sfeer Verwarming Gilde (SVG) als blijk van onze professionele werkwijze. De SVG verzekert u dat wij een product van hoge kwaliteit afleveren en dat wij betrouwbaar en vakkundig te werk gaan. Mocht u toch nog twijfel aan de kwaliteit van een openhaard in Lelystad die wordt verzorgd door ons bedrijf? Schakel dan de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming in voor een onpartijdig en bindend advies over de resultaten van onze organisatie.

Ontdek de voordelen van een haard

Veel mensen hebben graag een openhaard in de woonkamer. Het is altijd een blikvanger en zorgt eenvoudig voor een prettige en warme sfeer in uw huis. Je voelt je lekker op je gemak in de warmte van het vuur en vertelt er over je dag aan je partner voor de openhaard in Lelystad. Niet voor niets hebben de sfeer en mystiek van vuur al eeuwenlang een grote aantrekkingskracht op de mens. Maar een haard is ook een slimme investering. Zo ziet het er niet alleen erg mooi uit in uw woning in Lelystad, maar kan het ook helpen om uw energiekosten te drukken. Vraag ons naar meer informatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Hebt u interesse in een openhaard in Lelystad? Kijk gerust even verder op onze website of neem direct contact op met ons behulpzame personeel en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een openhaard. Onze vriendelijke medewerkers vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen in Lelystad.

    Meer informatie?