Sta versteld

Woont u in de omgeving van Almere en moet er een nieuwe kachel of haard worden geïnstalleerd in uw woning? Weet u niet zo goed hoe u uw huis het meest sfeervol kunt verwarmen of bent u simpelweg op zoek naar wat advies over een openhaard die u op het oog hebt? Welkom bij De Openhaarden Specialist, een begrip in Midden-Nederland sinds onze oprichting in 1978. Wij zijn een uiterst succesvol familiebedrijf met vijf vaste werknemers dat ook u een prachtige openhaard in Almere kan bezorgen. U bent bij ons gegarandeerd van kwaliteit en een klantvriendelijke aanpak die u versteld zal doen staan.

Ervaar ons klantgerichte proces

Hebt u interesse in een openhaard in Almere? Neem dan direct contact op en vraag onze medewerkers om eens langs te komen voor een gesprek en een beoordeling. Wij gaan namelijk uiterst persoonlijk en klantgericht te werk en wij komen met plezier eens langs bij u thuis in Almere. We hebben het dan met u over uw wensen en verwachtingen en wij kunnen de mogelijkheden eens grondig uitleggen. Ook kunnen we direct metingen verrichten en een persoonlijke offerte voor u opstellen. Gedurende het proces behoudt u een centraal aanspreekpunt en werken wij nauw met u samen op basis van duidelijke afspraken. Zo verloopt het proces het voorspoedigst en hebt u binnen de kortste keren de mystieke openhaard in uw woonkamer waar u al zo lang van gedroomd hebt. Wist u bovendien dat dit u flink geld kan besparen in de kosten van uw energierekeningen.

Ontdek onze praktische aanpak

Wanneer we het eens zijn geworden over de werkzaamheden die verricht moeten worden en het eindresultaat waar we naar toe werken, sturen wij onze professionele monteurs langs in Almere. Zij werken zoals ons EVIS certificaat voorschrijft. Voordat we aan de slag gaan, dekken we alles netjes af zodat we geen rotzooi maken in uw woning. Vervolgens boren we de gaten voor de rookkanalen en beluchting. Daarna plaatsen wij de openhaard op de juiste plek en maken deze vast aan de rookkanalen. Ook zorgen wij ervoor dat de openhaard in Almere in uw woning netjes wordt afgewerkt en dat er geen lelijke randjes overblijven.

Interesse? Neem contact op!

Hebt u interesse in een openhaard in Almere? Vraag ons gerust naar meer informatie of laat onze monteurs nog van de week bij u langskomen in Almere. Wij gaan graag met u in gesprek en leggen u haarfijn uit hoe wij u aan een mooie openhaard kunnen helpen.

    Meer informatie?