Vertrouw op ons verleden

Wilt u graag nieuwe sfeerverwarming plaatsen in uw huidige of toekomstige woning in Lelystad, maar is het nog niet gelukt om iets te vinden dat u helemaal bevalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Openhaarden Specialist heeft een zeer uitgebreid assortiment voor u in de aanbieding, met daarin de mooiste en meest professionele kachels en openhaarden van Midden-Nederland. Het is dan ook niet zo gek dat wij hier al sinds 1978 een begrip zijn. Ons familiebedrijf beschikt over vijf vaste werknemers met daartussen honderden uren aan vakwerk, praktische kennis en deskundig inzicht. Wij leveren dan ook de beste kachels van Lelystad.

Kies voor kwaliteit

Bent u op zoek naar kwaliteit in kachels in Lelystad, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij beschikken over alle nodige kwalificaties en nog veel meer om u te verzekeren van onze professionele en no-nonsense werkhouding. Zo gaan wij altijd te werk volgens de regels van ons EVIS certificaat en kunt u dus gerust zijn dat wij u vakkundig advies aanbieden en deskundige aansluitingen verrichten. Ook zijn wij aangesloten bij het Sfeer Verwarming Gilde (SVG) wat wederom aantoont dat wij erg professioneel te werk gaan in Lelystad en dat u verzekerd bent van de werking van de openhaarden die wij leveren. Indien u toch niet tevreden bent over de kachels die wij leveren, kunt u ook naar de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming stappen voor een onafhankelijk en bindend advies.

Ontdek de verschillende systemen

Wij hebben een aantal kachels in onze showroom staan die u kunt bekijken om inspiratie op te doen. Wie weet vindt u wel precies het model dat u zoekt in onze showroom. Wij beschikken namelijk over zowel klassieke en moderne modellen en al onze klanten uit Lelystad vinden hier wel iets dat ze bevalt. Ook zijn er een aantal verschillende manieren om te stoken. Zo zijn er bijvoorbeeld:

  • Open gasgestookte systemen
  • Gesloten gasgestookte systemen
  • Hout systemen

Het verschil tussen een open en een gesloten systeem dat gas verbruikt is het volgende: het open systeem onttrekt de zuurstof die nodig is om het vuur in de kachels in Lelystad gaande te houden direct aan de omgeving, terwijl dit speciaal wordt geleverd door een aan- en afvoerbuis bij een gesloten systeem.

Neem direct contact op!

Hebt u interesse in onze professionele kachels in Lelystad? Vraag het gerust even aan onze vriendelijke medewerkers of ontvang een vrijblijvende offerte in Lelystad. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over onze kachels.

    Meer informatie?