houtkachel-hangend

Dik Geurts Bora Corner

Vandaag hebben wij deze De Dik Geurts Bora Corner Wall geplaatst. Deze 2-zijdige houtkachel is een van de houtkachels uit een indrukwekkende familie van designhaarden. Het stijlvolle design van Dik Geurts komt zeer goed tot zijn recht bij de Bora Corner. Opvallend is het mooie zicht op het vuur. Dat komt doordat de twee glasramen strak tegen elkaar zijn geplaatst zonder een hoekstijl ertussen. De Bora Corner haard heeft verschillende plaatsingsmogelijkheden. U kunt kiezen voor een haard hangend aan het plafond (zoals onze klant heeft gedaan), aan de muur of toch voor een haard staand op een plateau of cubes?

In de Bora Corner haarden zien we elementen terug van het robuuste karakter van Dik Geurts, zoals het donkere antracieten uiterlijk en de eenvoudige luchtschuif. De haarden van Dik Geurts horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. De haarden zijn doordacht en simpel in het gebruik, waardoor je geen houtstookexpert hoeft te zijn om het perfecte vuur te creëren!

Deze Bora Corner haard voldoet aan de EcoDesign eisen. Deze houthaard voldoet nu al aan de strengere Europese richtlijnen die in 2022 van kracht worden.