Gratis stookcursus t.w.v. €150,-

Graag willen wij u als onze gewaardeerde klant uitnodigen om in combinatie met de groene stoker een gratis online cursus te volgen ter waarde van €150,-

Bij deze cursus leert u alles over verantwoordelijk hout stoken.

Aanmelden kan via deze link : https://www.verantwoordstoken.nl/degroenestoker/

Waarom verantwoord stoken?

Hout stoken is voor velen geen uitdaging en kan iedereen (leren).  Maar om een kachel op een verantwoorde manier aan te steken, door te laten brandden en onnodige overlast te voorkomen. Is een grotere uitdaging dan gedacht.

Verantwoordelijk stoken is ook gewoon te leren. Binnen een uurtje leert u alle ins en outs omtrent verantwoordelijk vuur. In deze stookcursus nemen de hoofdpersonages u graag mee in de wereld van het stoken. Hierin wordt kennis gedeeld over onderwerpen zoals hout, vuur, kachels en verantwoordelijk stoken. Het doel van de cursus om geheel Nederland beter te leren stoken, en hiermee onnodige overlast te voorkomen.

Wanneer u de hoofdstukken en examens succesvol heeft afgerond. Ontvangt u het officiële ‘Verantwoord Stoken Certificaat’. Deel deze met uw familie, vrienden en buren op Facebook of Instagram, en laat hen zien dat u stookt met kennis en kunde.