Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
214 berichten.
W.v.Schagen heeft geschreven op 15 oktober 2010 om 20:10
Op รฉรฉn van de warmste dagen van Juli werd bij ons een Barbas inzetgashaard gemonteerd op de plaats van een openhaard. Dit gebeurde zonder hak en breekwerk. De monteurs waren erg bezweet en wij hadden wel medelijden met hun. Maar geen wanklank hebben wij gehoord. Zij werkten netjes en schoon tot de klus klaar was. Wij zijn blij met onze haard en verwachten er veel plezier van te beleven. Al met al een goed advies van Marcel.
Bedankt jongens.
familie Mosselaar heeft geschreven op 25 september 2010 om 10:09
Hallo,
We hebben onze kachel (scenic 80) nu ruim een maand en wij zijn er ontzettend blij mee. Het plaatsen van de kachel en stuccen van de schouw ging perfect. En achteraf nog iets aanpassen was geen probleem.

Bedankt
Sytze van Koningsveld heeft geschreven op 30 augustus 2010 om 13:08
Ruim 12 jaar geleden plaatsten jullie een open gashaard (bestaat dat woord?) van Faber. Maar de gasleiding lag vanwege het vele zand onder de vloer gedeeltelijk buiten om. โ€œDat komt later wel goed!โ€werd mij toen verzekerd. Niets zwart op wit gezet. Nu fantastisch geregeld, voor de helft van de kosten van het materiaal heeft Marcel Schutte alsnog de leiding onder het huis aangebracht. Hulde voor zoโ€™n behandeling.
Familie Breukelman Lelystad heeft geschreven op 19 augustus 2010 om 08:08
Hij brandt lekker, onze nieuwe Contura 510. Hij is zojuist geplaatst door twee alleraardigste en hulpvaardige jongens van jullie. Het hele traject van informeren tot en met installeren liep trouwens prima. Ik denk dat we er heel veel plezier aan gaan beleven.
Van den Berg heeft geschreven op 17 augustus 2010 om 01:07
we zijn erg blij met onze deense Varde kachel vandaag aangeslotenenecht weer ervoor om hem aan te steken een ontzettend makkelijke kachel die gelijk warmte geeft zoals belooft bij de aankoop, nette werkers vriendelijk en accuraat K vd BERG
Erik en Marika heeft geschreven op 24 juni 2010 om 18:08
Ook wij zijn tevreden! Leuke jongens, gezellige pauzes, mooie Speksteen kachel, nette en schone manier van werken, keurig afgewerkt.. mijn complimenten!! In het najaar komen jullie nog even helpen met stoken.. en dan kunnen we pas echt genieten!!
Fam. Portegies heeft geschreven op 11 juni 2010 om 16:11
Graag willen wij onze waardering en dank uitspreken, omtrent de service en klantvriendelijkheid van de openhaardenspecialist. Er wordt met veel geduld en netheid gewerkt. Het is duidelijk dat deze mensen over de benodigde vakkennis beschikken. Bedankt!
Fam. Hanenburg โ€“ Barreveld heeft geschreven op 19 mei 2010 om 13:07
Ook wij zijn erg goed te spreken over de deskundigheid en de service van de Openhaardenspecialist!

Na het installeren van onze Oxford inzethaard bleken er nog wat haken en ogen aan het model te zitten(Dat valt een brandweerman misschien eerder op?).

Samen met de openhaardenspecialist zijn deze problemen met Oxford bekeken en besproken. Het model is verbeterd/aangepast door Oxford en weer zonder extra kosten door de Openhaardenspecialist bij ons thuis geinstalleerd.

De haard brandt SUPER nu!
Wij bedanken jullie voor de geweldige service.
Hans Westhoff heeft geschreven op 4 december 2009 om 13:06
Mijn complimenten voor de wijze waarop jullie de Britta kachel bij ons hebben geplaatst. Vakwerk, zeker de wijze waarop jullie de s-bocht middels een apart gefabriceerd opzetstuk heel strak hebben weggewerkt.
Fam. Rohlof heeft geschreven op 20 november 2009 om 13:06
We zijn via jullie in het bezit gekomen van een Britta kachel na een onvolkomenheid is e.e.a. perfect verholpen en de kachel brand geweldig en we hebben een goeie service gekregen ga zo door.