Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
218 berichten.
Fam. Kuijpers schreef op 24 november 2010 om 08:12
Sinds kort zijn wij de trotse bezitters van een Geerts instyle tunnelhaard. Het resultaat is mooier dan we durfden te hopen! Andre en Martijn hebben hun uiterste best gedaan om de kachel te plaatsen en het geheel daarna af te werken. Zeer vakkundig en heel netjes! Grote klasse!
Bedankt!!!
H. Molter schreef op 18 november 2010 om 19:11
Bent u niet alleen op zoek naar een mooie haard of kachel maar ook naar fantastische service? Dan bent u bij de openhaarden specialist helemaal op uw plek! De afgelopen anderhalf jaar heeft men ons geweldig geholpen bij het oplossen van problemen welke niet door de plaatsing van de kachel veroorzaakt waren maar gebreken in de bouw! Netjes, adequaat en kostenloos! Geweldig bedrijf met geweldige mensen. Een warm dank-je-wel!
Willem en Yvonne de Vries schreef op 11 november 2010 om 19:14
Wij hebben nu twee jaar een hoekhaard en een natuurstenenvloer van de openhaardenspecialist dit bevalt ons uitstekend .En over service heb je ook niet te klagen wij kunnen het dus iedereen aanraden om hier eens te gaan kijken.
Fam Klaassens schreef op 30 oktober 2010 om 13:11
De openhaardenspecialist heeft er voor gezorgd dat onze LOTUS kachel onder garantie gerepareerd is door de fabrikant in Denemarken. Wij zijn hier heel blij mee want hij brand weer fantastisch. Bedankt voor de geweldige SERVICE.
W.v.Schagen schreef op 15 oktober 2010 om 20:10
Op รฉรฉn van de warmste dagen van Juli werd bij ons een Barbas inzetgashaard gemonteerd op de plaats van een openhaard. Dit gebeurde zonder hak en breekwerk. De monteurs waren erg bezweet en wij hadden wel medelijden met hun. Maar geen wanklank hebben wij gehoord. Zij werkten netjes en schoon tot de klus klaar was. Wij zijn blij met onze haard en verwachten er veel plezier van te beleven. Al met al een goed advies van Marcel.
Bedankt jongens.
familie Mosselaar schreef op 25 september 2010 om 10:09
Hallo,
We hebben onze kachel (scenic 80) nu ruim een maand en wij zijn er ontzettend blij mee. Het plaatsen van de kachel en stuccen van de schouw ging perfect. En achteraf nog iets aanpassen was geen probleem.

Bedankt
Sytze van Koningsveld schreef op 30 augustus 2010 om 13:08
Ruim 12 jaar geleden plaatsten jullie een open gashaard (bestaat dat woord?) van Faber. Maar de gasleiding lag vanwege het vele zand onder de vloer gedeeltelijk buiten om. โ€œDat komt later wel goed!โ€werd mij toen verzekerd. Niets zwart op wit gezet. Nu fantastisch geregeld, voor de helft van de kosten van het materiaal heeft Marcel Schutte alsnog de leiding onder het huis aangebracht. Hulde voor zoโ€™n behandeling.
Familie Breukelman Lelystad schreef op 19 augustus 2010 om 08:08
Hij brandt lekker, onze nieuwe Contura 510. Hij is zojuist geplaatst door twee alleraardigste en hulpvaardige jongens van jullie. Het hele traject van informeren tot en met installeren liep trouwens prima. Ik denk dat we er heel veel plezier aan gaan beleven.
Van den Berg schreef op 17 augustus 2010 om 01:07
we zijn erg blij met onze deense Varde kachel vandaag aangeslotenenecht weer ervoor om hem aan te steken een ontzettend makkelijke kachel die gelijk warmte geeft zoals belooft bij de aankoop, nette werkers vriendelijk en accuraat K vd BERG
Erik en Marika schreef op 24 juni 2010 om 18:08
Ook wij zijn tevreden! Leuke jongens, gezellige pauzes, mooie Speksteen kachel, nette en schone manier van werken, keurig afgewerkt.. mijn complimenten!! In het najaar komen jullie nog even helpen met stoken.. en dan kunnen we pas echt genieten!!