Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
223 berichten.
fam. van Eikeren schreef op 4 februari 2011 om 13:21
Hierbij wil ik u hartelijk bedanken voor de goede service.

Van de week werd onze schoorsteen geveegd en er werd geconstateerd dat de pijp boven op het dak helemaal verrot was en vervangen moest worden. Zes jaar geleden werd door Marcel en zijn team een nieuwe kachel met alle toebehoren geplaatst, waaronder ook nieuwe kachelpijpen. Wij vertrouwden de schoorsteenveger niet en hebben het verhaal aan Marcel voorgelegd. Vanmorgen stonden er gelijk twee medewerkers op de stoep om de de hele zaak te controleren.
Wat bleek: er was helemaal niets aan de hand.
Wij waren natuurlijk heel erg opgelucht en willen jullie hierbij nogmaals heel erg bedanken.
Na zes jaar zo`n service, SUPER!!!
Jan en Saskia van der leest schreef op 4 januari 2011 om 09:23
Hij brandt en hoe!!!!, een prachtige superstrakke combinatiehaard die zowel op gas als hout kan branden.

Met dank aan de OHS die onvoorwaardelijk alle grote en kleine installatie problemen heeft opgelost, zouden meer bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen, onze complimenten daarvoor.
Speciale dank aan Andre en Dinus die met veel enthousiasme en doorzettingvermogen de klus hebben geklaard.
Wij zitten er de komende jaren lekker warmpjes bij……
Grt Jan&Saskia vd Leest
Henk en Jeanette schreef op 12 december 2010 om 13:20
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het plaatsen van de prachtige hoekspeksteenkachel en het rookkanaal.

De service, de klantvriendelijkhied, na het werk werd altijd alles weer keurig opgeruimd, perfect allemaal.
De kachel staat ontzettend mooi, brandt heerlijk, we zijn er erg blij mee.
Stan William schreef op 9 december 2010 om 17:19
Dag,
Een mooie Stuv tunnelhaard gekocht. Deze is onlangs geplaatst. Ik moet zeggen dat ik best wel onder de indruk van de service was. Er is tijdens het boren een leiding geraakt. Voor 17:00 was alles gerepareerd, getest, schoongemaakt en geplaatst. Ik kan alleen zeggen TOP!

Ouders hebben 8 jaar geleden ook een haard hier gekocht en ze genieten er nog elke winter van. Bij deze bedankt
Vincent voor het advies, Marcel voor het regelen, Andre en Dinesh voor het plaatsen.

Groet,

Stan
Jiannis & Pieternel schreef op 28 november 2010 om 13:55
Begin dit jaar hebben we een houtkachel bij Marcel gekocht. Het aanleggen van het rookkanaal, het plaatsen van de kachel en de overige afwerking is vlekkeloss verlopen. Zij weten echt waar ze mee bezig zijn. Een jaar later werkt alles prima. Zeer goed werk geleverd tegen een goede prijs. Bij twijfels tussen twee bedrijven zouden we (weer)voor dit bedrijf kiezen. Een 10!.
Fam. Kuijpers schreef op 24 november 2010 om 08:12
Sinds kort zijn wij de trotse bezitters van een Geerts instyle tunnelhaard. Het resultaat is mooier dan we durfden te hopen! Andre en Martijn hebben hun uiterste best gedaan om de kachel te plaatsen en het geheel daarna af te werken. Zeer vakkundig en heel netjes! Grote klasse!
Bedankt!!!
H. Molter schreef op 18 november 2010 om 19:11
Bent u niet alleen op zoek naar een mooie haard of kachel maar ook naar fantastische service? Dan bent u bij de openhaarden specialist helemaal op uw plek! De afgelopen anderhalf jaar heeft men ons geweldig geholpen bij het oplossen van problemen welke niet door de plaatsing van de kachel veroorzaakt waren maar gebreken in de bouw! Netjes, adequaat en kostenloos! Geweldig bedrijf met geweldige mensen. Een warm dank-je-wel!
Willem en Yvonne de Vries schreef op 11 november 2010 om 19:14
Wij hebben nu twee jaar een hoekhaard en een natuurstenenvloer van de openhaardenspecialist dit bevalt ons uitstekend .En over service heb je ook niet te klagen wij kunnen het dus iedereen aanraden om hier eens te gaan kijken.
Fam Klaassens schreef op 30 oktober 2010 om 13:11
De openhaardenspecialist heeft er voor gezorgd dat onze LOTUS kachel onder garantie gerepareerd is door de fabrikant in Denemarken. Wij zijn hier heel blij mee want hij brand weer fantastisch. Bedankt voor de geweldige SERVICE.
W.v.Schagen schreef op 15 oktober 2010 om 20:10
Op één van de warmste dagen van Juli werd bij ons een Barbas inzetgashaard gemonteerd op de plaats van een openhaard. Dit gebeurde zonder hak en breekwerk. De monteurs waren erg bezweet en wij hadden wel medelijden met hun. Maar geen wanklank hebben wij gehoord. Zij werkten netjes en schoon tot de klus klaar was. Wij zijn blij met onze haard en verwachten er veel plezier van te beleven. Al met al een goed advies van Marcel.
Bedankt jongens.