medewerker binnendienst

Medewerker binnendienst/planner gezocht!

Wij zijn per direct op zoek naar een leuke collega
COMMERCIEEL MEDEWERKER / PLANNER
MET PASSIE VOOR VUUR
(35-40 UUR dinsdag t/m zaterdag)
Ben jij de commercieel medewerker / inkoper binnendienst die zorgt voor nog meer warmte in ons familiebedrijf.
Dan ben je van harte welkom bij de openhaardenspecialist te Lelystad.
JOUW BAAN
Als commercieel medewerker / planner / inkoper bij de openhaardenspecialist is geen dag hetzelfde. Je bent een van de belangrijke schakels in ons hechte team en werkt nauw samen met je collega’s. Voor onze klanten en verkopers ben je de rots in de branding die hen informeert over beschikbaarheid, prijzen en levertijden van onze producten. Je stelt offertes op en voorziet onze monteurs van technische informatie. Bij onze leveranciers plaats je bestellingen. Jij bent de spin in het web die ervoor zorgt dat alles tot en met de levering op rolletjes loopt. Afwisseling genoeg toch?
WIE BEN JIJ?
Jij bent een enthousiast en sociaalvaardig persoon die geniet van klantencontact. Snel schakelen is voor jou geen probleem en je ziet het als een uitdaging om onze klanten optimaal van dienst te zijn en de planning up to date te houden. Zoek jij graag naar de juiste oplossing? Werken in een team vind je leuk, maar je kan ook prima zelfstandig werken. Je hebt ervaring met Microsoft Office en wellicht ook al met Snelstart (verkoop) en Outsmart(planning). Je bent vaardig op de computer.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Een afwisselende functie in een hecht team en een sfeervol familiebedrijf. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.