Stookavond 28 september

Bij de Openhaarden- en plavuizenspecialist besteden we veel aandacht aan kwaliteit, daarom wisselen wij graag kennis en ervaring met u uit. Wij organiseren op 28 september een stookavond.

Op deze avond zal er aandacht besteed worden aan onderwerpen als productkwaliteit en het juist stoken van een houtkachel, geschikte capaciteit voor iedere woonruimte, het belang van luchttoevoer en zuurstof, wat is ‘verbranding ’ en wat is ‘vuur’, wat is stookhinder en hoe kunnen we dat voorkomen. Tot slot zullen wij u informeren over hoe u de uitstoot van fijnstof kunt verminderen en de kwaliteit van uw houtrook kunt verbeteren. U zult breed worden geinformeerd over hoe u op de juiste manier uw houtkachel stookt en dus optimaal kunt geniet van het houtvuur.

Een van onze leveranciers zal aanwezig zijn om een presentatie te geven over Scandinavische hoog rendement kachels en het Bewust Stoken. Ook bent u in de gelegenheid om al uw brandende vragen te stellen aan onze medewerkers onder het genot van een hapje en drankje.

U bent op donderdag 28 september van harte welkom. Vanaf 19.00 uur ontvangen wij u graag in onze showroom om vervolgens om 19.30 uur van start te gaan. Het avondvullend programma duurt tot ongeveer 22.00 uur.

U kunt zich aanmelden door te mailen naar info@deopenhaardenspecialist.nl.
U kunt uw deelname ook telefonisch bevestigen door te bellen naar 0320-241811.

U bent vrij om buren of vrienden mee te nemen. Wij hopen u te mogen verwelkomen bij onze stookavond!

Tot de 28e! Wij hebben er zin in!