Mooi in t Gooi

De Openhaardenspecialist op RTL4!

De Openhaardenspecialist is te zien bij Mooi in  ’t Gooi.

Afgelopen week zijn de opnames geweest voor Mooi in ’t Gooi van RTL4
Hiervoor hebben ze een prachtige opname gemaakt in onze showroom en mocht Marcel Schutte in de studio van RTL4 een aantal vragen beantwoorden. Eest moest hij natuurlijk eerst even langs de schmink en ontglansd worden. Het was even spannend zo’n opname maar ging hem toch prima af. Zegt hij zelf. 

Acht keer brengt RTL4 vanaf 13 september vanuit Singer in Laren het programma ’Mooi in ’t Gooi’ op televisie. Presentator is de Larense Ineke Hilhorst.

Het worden zeer ’Gooische’ uitzendingen. Uit het persbericht: ,,Bezoekjes aan de mooiste villa’s worden afgewisseld met advies over gezondheid. Bekende en minder bekende inwoners vertellen over hun passie. Er is aandacht voor kunst, lifestyle en natuurlijk auto’s. Ze tippen de beste winkels en fijnste terrassen en restaurants’’.
En wat zijn wij blij dat zij ons als een van die beste winkels in haarden en kachels zien.
Het programma is opgenomen in de foyer van Singer. Hilhorst ontvangt daar gasten in een setting die volgens haar het ooit fameuze programma ’Voor de vuist weg’ van Willem Duys ’doet herleven’. ,,Inclusief vissekom’’, belooft ze. 

Bent u ook zo benieuwd naar het eind resultaat?
Klik op het plaatje voor een link naar de site van Mooi in ’t Gooi, of kijk zondag 13-9 om 13:00 naar RTL4!


Mooi in t Gooi