openhaarden almere

Kies voor kwaliteit

Woont u in Almere en wilt u graag een sfeervolle verwarming in de woonkamer laten aanleggen? Hebt u eens rondgekeken naar de mogelijkheden op het gebied van openhaarden, maar komt u er niet uit zonder vakkundig advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist in openhaarden in Almere en de omgeving. Al sinds 1978 zijn wij een begrip in Midden-Nederland en wij hebben door de decennia heen al vele klanten aan prachtige sfeervolle haarden geholpen. Graag zouden wij ook u helpen met ons oog voor detail en onze uiterst klantvriendelijke werkwijze. Wij garanderen de kwaliteit van al onze producten.

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Service en klantvriendelijkheid staan voor ons hoog in het vaandel. Wij gaan graag een goede relatie aan met onze klanten bij het begin van de samenwerking. Zo komen wij met plezier eens bij u langs in Almere om uw woonsituatie te bekijken en een beter idee te krijgen van wat u precies van ons verwacht. Op basis van uw wensen kunnen wij u dan een persoonlijke offerte aanbieden en we kunnen samen bespreken wat de opties zijn. Wanneer u helemaal tevreden bent over de plannen die wij voor u hebben gemaakt, gaan we aan de slag om uw woonkamer te voorzien van een prachtige nieuwe openhaard. Op onze website kunt u een aantal van onze openhaarden bekijken. U kunt zo inspiratie opdoen en een idee krijgen van de verschillende mogelijkheden op het gebied van openhaarden in Almere.

Wees verzekerd van kwaliteit

Wij bieden u bovendien een uiterst professionele dienst aan in Almere. Zo zijn wij aangesloten bij het Sfeer Verwarming Gilde (SVG) waardoor u verzekerd kunt zijn van de kwaliteit die wij leveren. Ook kunt u eens te rade gaan bij de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming die een onafhankelijke beoordeling aanbieden die bindend is voor beide partijen. Bovendien kunt u rekenen op de kwaliteit van onze openhaarden aan de hand van ons EVIS certificaat. Dit toont aan dat wij vakkundig en betrouwbaar te werk gaan op het gebied van zowel houten als gasgestookte openhaarden in Almere.

Meer weten?

Wilt u graag wat meer informatie over onze openhaarden in Almere? Op onze website vindt u nog veel meer informatie evenals een aantal foto’s. Voor persoonlijke vragen kunt u ook even contact opnemen met ons behulpzame personeel of een vrijblijvende offerte aanvragen in Almere. Wij vertellen u graag meer over wat wij kunnen doen voor u op het gebied van openhaarden.

    Meer informatie?