Voel u op uw gemak

Gaat u uw woning in Amersfoort verbouwen en wilt u de nieuwe inrichting helemaal aan uw wensen laten voldoen? Betrekt u een nieuw huis maar moet er nog wel het een en ander aan gebeuren voordat u uzelf er echt thuis kunt voelen? Wat dacht u van een mooie nieuwe openhaard? Al eeuwenlang vormt de mystiek en sfeer van vuur een grote bron van aantrekkingskracht op de mens en dat is vandaag de dag niet anders. Met een openhaard in Amersfoort zorgt u voor onvervangbare sfeerverwarming die de aandacht trekt en een warme zitplek in uw woning vormt. Zo kunt u uzelf echt lekker thuis voelen.

Geniet van onze professionele aanpak

Wilt u zeker zijn van kwaliteit? Dan bent u bij De Openhaarden Specialist aan het juiste adres. Onze naam is in Midden-Nederland sinds 1978 een echt begrip geworden. Wij hebben al menig openhaard in Amersfoort onder handen genomen en wij kunnen u de garantie bieden dat wij ook uw woonsituatie positief kunnen veranderen. U kunt op onze website alvast een aantal voorbeelden bekijken van ons werk in Amersfoort. Ook kunt u eens navraag doen naar de Sfeer Verwarming Gilde (SVG) waar wij deel van uitmaken en het EVIS certificaat dat prijkt op al onze diensten. Zo bent u verzekerd van de vakkundige techniek die ten grondslag ligt aan iedere openhaard die wij plaatsen en weet u ook zeker dat wij altijd advies op maat aanbieden. Aan ons heeft u de meest professionele partner die u in de wijde omgeving vinden kunt.

Maak kennis met kwaliteit

Wij vinden het heel belangrijk om u een betrouwbare en veilige omgeving te bieden. U kunt gerust eens langskomen in onze showroom waar u de nieuwste modellen vindt. Bekijk bijvoorbeeld de Dru Circo, een vrijstaande gashaard met een unieke rond gebogen glasraam. Op die manier kunt u vanuit alle hoeken in de kamer genieten van de warmte en de aanblik van het de openhaard. U kunt ons natuurlijk ook bij u thuis in Amersfoort over de vloer laten komen. Dan kunnen we direct uw woonsituatie onder ogen nemen en uw nauwkeuriger advies bieden over een openhaard in Amersfoort.

Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in Amersfoort? Op onze website kunt u menig openhaard bekijken dat wij aanbieden en leest u meer over onze werkwijze. Ook kunt u hier contact opnemen met ons behulpzame personeel dat u graag verder helpt met informatie over uw ideale openhaard in Amersfoort.

    Meer informatie?