Nieuw uiterlijk werkauto’s

U heeft ons vast en zeker vaak zien rondrijden in onze herkenbare bedrijfswagen en de vrachtwagen in Lelystad en omstreken. Naast deze twee blikvangers zijn wij enige tijd al in het bezit van een 3e werkauto voor de wat kleinere klussen. Echter is deze nooit bestickerd, dit was van het begin af aan wel altijd al een agendapuntje en wens van ons. Het hoge woord is eruit: het moest er toch maar eens van komen! Na veel wikken en wegen zijn wij toch tot het besluit gekomen om ook onze werkauto, de Opel Combo, een gehele metamorfose te laten ondergaan door deze compleet te laten bestickeren met ons logo en een foto van zowel een gas- als houthaard.
Het heeft nog even geduurd tot we unaniem tot het uiteindelijke ontwerp zijn gekomen, maar het resultaat mag er zeker wezen! Wij hebben ons idee met de medewerking van Dru, leverancier van de merken Dru, Dik Geurts en Spartherm, bij het reclamebureau MeMo uit Lelystad voorgelegd. Zij hebben hun hersenen hierover laten kraken en hebben ons wat van hun ideeën toegestuurd. Na wat verschillende van hun ontwerpen gezien te hebben, stak er 1 van deze ontwerpen toch met kop en schouders bovenuit. Een prachtige huiskamer foto van een inbouw gashaard aan de ene kant en een vrijstaande design houtkachel aan de andere kant, beide kanten zijn tevens ook voorzien van ons nieuwe logo. Wij zijn heel erg trots om u vanaf heden dienst te mogen zijn in onze vernieuwde werkauto.
Binnenkort is onze vrachtwagen ook aan de beurt om gerenoveerd te worden door MeMo, dus houd onze website in de gaten en like onze Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwtjes!

Meer zien van MeMo? Of heeft u zelf een auto of andere producten wat voorzien moet worden van (bedrijfs) stickers?
Klik dan door naar de website van MeMo.

FullSizeRender