Metamorfose vrachtwagen

Nadat onze kleinere werkauto een tijdje geleden is bestickerd, was het van de week tijd voor een complete metamorfose van onze vrachtwagen.
De vrachtwagen had voorheen al stickers, deze zaten er echter al ruim 20 jaar op en dat werd in de loop der tijd duidelijk zichtbaar. Nadat velen zich met de vrachtwagen hebben bezig gehouden om de oude bestickering eraf te halen en het geheel glad af te leveren bij Memo reclamebureau is het resultaat eindelijk daar!

Evenals de opel combo, ging de vrachtwagen naar Memo reclamebureau. In samenwerking met onze leveranciers Hase en Kalfire zijn we tot 2 verschillende en opvallende ontwerpen gekomen. Aan de ene zijde staat de inbouwhaard W90/47S van Kalfire en op de andere zijde een de vrijstaande Hase Delhi kachel. En niet te vergeten ons nieuwe logo aan beide kanten.

Wij zijn heel erg trots om u vanaf heden dienst te mogen zijn in onze vernieuwde vrachtwagen.
Voor meer informatie houd onze website in de gaten en like onze Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwtjes en acties!

Meer zien van MeMo? Of heeft u zelf een auto of andere producten wat voorzien moet worden van (bedrijfs) stickers? Klik dan door naar de website van MeMo.