3-zijdige gashaard

3-Zijdige gashaard

Deze Kalfire GP85/55S gashaard werkt op propaan (maar is ook op aardgas verkrijgbaar). Nu denken veel mensen wat een gedoe dat gesjouw met die gasflessen. Maar dat valt reuze mee. Dus heeft u geen gas maar wilt u toch graag een gashaard i.v.m. het gemak dan is dit zeker een optie die we u graag uitleggen.
Door de 3-zijdige ruit heeft u van alle kanten mooi zicht op het vuur. En wat een spectaculaire foto op deze haard. Dat zien we niet vaak en daarom delen wij deze foto graag met u. 
Met een deze gashaard heeft u een optimale sfeerbeleving van echt houtvuur gecombineerd met gemak. Deze moderne haarden hebben levensechte vlammen, strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement.
Heeft u geen gasaansluiting in uw nieuwbouwwoning? Dan kunt u kiezen voor deze Kalfire gashaard zonder gasaansluiting, op basis van propaan. Propaan is verkrijgbaar in gasflessen die bij voorkeur buitenshuis dienen te worden opgeslagen. Propaangasflessen zijn veilig, gebruiksvriendelijk en geschikt voor elke locatie.