gashaard-showroom

Kalfire Roomdivider nieuw in de showroom

gashaard-showroom Showroom haard KF2
Onlangs hebben wij de showroom vernieuwd met deze prachtige gashaard  van het merk Kalfire die ook prima geschikt is als roomdivider. De GP115/75R 
Een prachtige haard om tussen 2 ruimtes te zetten en zo van beide zijden zicht te hebben op dit rustgevende vuur. Nieuwsgierig? Kom hem dan eens in het echt bewonderen. De Koffie staat voor u klaar.

Met deze Kalfire gashaard heeft u de vuurbeleving van echt houtvuur gecombineerd met optimaal elektronisch en digitaal bedieningsgemak. Deze moderne haard heeft u veel te bieden. Levensechte vlammen, strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement. Een gashaard van Kalfire is een verrijking van uw interieur en altijd de perfecte vertaling van uw persoonlijke smaak.
Er is niets sfeervoller en rustgevender dan een mooi haardvuur. De gesloten gashaarden van Kalfire hebben een vuurbeeld dat nauwelijks van een authentiek open haardvuur is te onderscheiden.

Alternatief gashaard op propaan
Heeft u geen gasaansluiting in uw (nieuwbouw)woning? Dan kunt u kiezen voor een gashaard zonder gasaansluiting, op basis van propaan. Propaan is verkrijgbaar in gasflessen die bij voorkeur buitenshuis dienen te worden opgeslagen. Propaangasflessen zijn veilig, gebruiksvriendelijk en geschikt voor elke locatie. Wat betreft de opslag van gasflessen zijn er tal van mooie oplossingen verkrijgbaar. Wij vertellen u er graag meer over. Neem hiervoor contact op met ons.