Wees welkom

Welkom bij De Openhaarden Specialist, uw specialist in alle haarden en kachels in Utrecht en omgeving. Wij begonnen als familiebedrijf in 1978 en zijn sindsdien uitgegroeid tot een bekende en graag geziene naam in het midden van Nederland. Wij zijn nog altijd een familiebedrijf, maar we hebben inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan. Er werken permanent vijf mensen in ons bedrijf en door de jaren heen hebben wij al het inzicht opgedaan dat we nodig hebben om u aan de perfecte kachel te helpen. Wij beschikken over een prachtige showroom die u kunt bezoeken, maar we komen ook graag aan huis langs om metingen te doen of om simpelweg te praten over uw nieuwe kachel in Utrecht.

Ervaar ons ruime aanbod

Wanneer u langskomt in onze showroom, zal het u opvallen wat een ruim aanbod wij wel niet hebben staan. Van de grootste openhaarden tot de meest sfeervolle kachels. Wij hebben met name een prachtig assortiment staan aan vrijstaande kachels. Maar als u hebt besloten dat u een kachel wilt bestellen dan bent u er nog niet. Er zijn namelijk vele modellen, van klassieke sfeervolle stukken tot moderne en kunstzinnige verwarmingen. Wij helpen u bij uw zoektocht door onze showroom en wij staan u graag bij met advies en antwoord op al uw vragen over onze producten in Utrecht. Natuurlijk kunnen wij ook een monteur langs sturen om eens een kijkje te nemen in uw woning en op basis hiervan een vakkundig advies door te geven wat betreft uw kachel in Utrecht.

Ontdek de verschillen

Wij hebben een aantal verschillende vrijstaande kachels ter beschikking staan in Utrecht waaruit u kunt kiezen. Zo is er het open gasgestookt systeem, waarbij de kachel direct lucht uit de ruimte verbruikt voor het verbranden van het gas. In die lucht zit namelijk de zuurstof die nodig is voor het verbranden. U kunt echter ook voor een gesloten gasgestookt systeem kiezen, waarbij de zuurstof door een speciaal kanaal wordt aan- en afgevoerd. Ook kunt u kiezen voor een houtgestookte kachel in Utrecht. Deze zijn doorgaans het beste voor het milieu en hebben een redelijk schoon verbruik.

Kom gerust eens langs!

Wilt u wat meer weten over onze werkwijze of over het aansluiten van een kachel in Utrecht? Kijk gerust even verder op onze website of kom eens langs voor een kopje koffie in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over ons werk in Utrecht en wij leggen u meer uit over het aanschaffen van een kachel.

    Meer informatie?