Kom eens langs!

Woont u in de buurt van Hilversum en bent u op zoek naar sfeervolle verwarming van uw leefruimte? Hebt u al eens aan een professionele openhaard of een stijlvolle kachel gedacht? De Openhaarden Specialist maakt al sinds 1978 deze dromen waar en ons familiebedrijf heeft de afgelopen decennia een grote reputatie opgebouwd in Midden-Nederland. Met de ervaring en het praktisch inzicht dat wij hebben opgedaan kunnen we u het meest deskundige advies aanbieden en helpen we u bij het hele proces van het uitzoeken tot het plaatsen van de kachel in Hilversum. Kom gerust eens langs in de showroom voor een kopje koffie en neem een kijkje tussen onze kachels.

Wees zeker van kwaliteit

Wanneer u ons benadert voor het leveren van uw sfeerverwarming, kunt u rekenen op kwaliteit. Wij zijn namelijk aangesloten bij het Sfeer Verwarming Gilde (SVG). Ons lidmaatschap van de SVG garandeert de kwaliteit van ons werk en bewijst dat wij verstand hebben van iedere openhaard en kachel. Ook beschikken wij over het certificaat van EVIC en weet u dus zeker dat al ons advies en alle uitvoering van werkzaamheden die wij verrichten van de hoogste kwaliteit is. Mocht u toch nog een probleem hebben met onze diensten of producten in Hilversum, dan raden wij u aan om eens langs te gaan bij de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming. Zij doen een onafhankelijk onderzoek naar onze kachel in Hilversum en zullen u ook kunnen vertellen dat wij vakwerk op maat leveren.

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Naast een uiterst professionele werkomgeving, kunt u rekenen op een klantgerichte aanpak. Wij komen graag eens langs in Hilversum om kennis te maken met u en uw wensen op het gebied van sfeerverwarming. Wij kunnen u echter ook in onze showroom ontvangen. U kunt dan onmiddellijk inspiratie opdoen en een mooie kachel uitzoeken die goed zou staan in uw woning. Of ga even met onze behulpzame collega’s om de tafel zitten en bespreek met ons waar u naar op zoek bent in een kachel in Hilversum. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u gegarandeerd verder helpen op weg naar aangename sfeerverwarming.

Vragen? Stel ze aan ons!

Hebt u nog vragen over ons werk in Hilversum? Neem dan even een kijkje op onze website of vraag het direct aan ons behulpzame personeel. Graag vertellen zij u meer over het uitzoeken van een kachel en zij leggen u haarfijn uit hoe wij u kunnen helpen bij het aansluiten van uw kachel in Hilversum.

    Meer informatie?