Geniet van de magie

Welkom bij De Openhaarden Specialist, uw familiebedrijf voor kachels en openhaarden van de beste kwaliteit. Sinds 1978 hebben wij een flinke naam opgebouwd in Flevoland en in het midden van het land en dit is gebaseerd op onze klantvriendelijke en professionele werkwijze. Wij leveren keer op keer vakwerk op maat en gebruiken alleen de beste technieken om onze klanten helemaal tevreden te stellen. Graag zouden we u ook helpen aan zo’n prachtige sfeerverwarming in de vorm van een openhaard of kachel. Niet voor niets heeft vuur al eeuwenlang een magische aantrekkingskracht gehad op mensen. Nu kunt u die magie nabootsen in uw eigen sfeervolle kachel in Flevoland.

Beleef onze unieke aanpak

Onze werkwijze berust op twee belangrijke steunpilaren: klantvriendelijkheid en kwaliteit. Wij hebben onze klanten altijd hoog in het vaandel gedragen. Zo hechten wij veel waarde aan uw feedback en staan uw wensen centraal binnen het project in Flevoland. Wij helpen u aan de kachel die u op het oog hebt en wij installeren deze voor u zoals u dat wilt. Hier komt bovenop dat wij kwaliteit leveren. Dit heeft ons allerlei certificaten en andere prijswaardige onderscheidingen opgeleverd. Zo plaatsen wij iedere kachel in Flevoland zoals ons EVIC certificaat voorschrijft en zijn wij lid van het Sfeer Verwarming Gilde (SVG). Wij hebben inmiddels al meer dan 35 jaar ervaring en wij weten dus als geen ander hoe we een dienst in elkaar moeten steken die de beste resultaten en de meeste tevreden gezichten oplevert.

Ontdek ons aanbod

Er zijn veel verschillende modellen in onze showroom in Flevoland. Onder de kachels hebt u een ruime keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kachel met een:

  • Open gasgestookt systeem
  • Gesloten gasgestookt systeem
  • Hout gestookt systeem

In het eerste geval, wordt er gas verbrandt waarbij de zuurstof uit de lucht in de kamer wordt verbruikt. In een gesloten systeem zal de lucht in de kachels geen contact maken met de lucht in de kamer en wordt dit via een speciale aan- en afvoer geregeld. Tenslotte kunt u ook uw kachel in Flevoland op hout laten branden. Dit is vaak de milieuvriendelijkste optie.

Vind de ideale kachel

Wilt u meer weten over onze showroom in Flevoland of over onze werkzaamheden? Neem snel een kijkje op onze website of bel even naar onze vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over het aansluiten van een kachel en wat wij precies kunnen doen om u aan de ideale kachel in Flevoland te helpen.

    Meer informatie?