Reken op garantie

Woont u in Amersfoort en betrekt u binnenkort een nieuwe woning in de stad? Bent u bezig met een grondige verbouwing van uw huis of zoekt u simpelweg een gezellige manier om de woonkamer te verwarmen? Wat dacht u vaan een stijlvolle kachel of openhaard. De Openhaarden Specialist is al sinds 1978 een begrip in Midden-Nederland en heeft al menig klant aan een mooie kachel in Amersfoort geholpen. Ons familiebedrijf heeft de afgelopen decennia veel ervaring opgedaan en we hebben dit gebruikt om u een ongekend vakkundige en klantgerichte service aan te bieden. Bovendien kunt u rekenen op de kwaliteit van ons werk dankzij alle garanties die wij met ons meebrengen.

Ervaar onze vriendelijke aanpak

Wij hechten veel waarde aan onze klanten en wij ontmoeten u graag voor een persoonlijk gesprek. Wij kunnen bijvoorbeeld bij u thuis in Amersfoort langskomen en de situatie eens goed bekijken. We gaan dan met u in gesprek over de diverse mogelijkheden en we leggen u uit wat wij allemaal voor u kunnen doen. Ook kunt u even in onze showroom langskomen en hier een kachel uitzoeken. Ons deskundige personeel kan u ter plekke meer informatie geven en helpt u bij het uitzoeken van een kachel in Amersfoort waar u uzelf echt warm en aangenaam bij kan voelen. Wij bieden u een centraal aanspreekpunt gedurende het proces en wij luisteren altijd naar uw feedback. Zo verloopt het proces soepel en snel en hebt u binnen de kortste keren een zeer sfeervolle verwarming in uw huis staan.

Bekijk ons uiteenlopende aanbod

Wij hebben diverse producten in de aanbieding. Hebt u bijvoorbeeld besloten dat u liever voor een vrijstaande kachel gaat dan voor een openhaard? Ook dan hebben we nog de volgende drie keuzes voor u:

  • Open gasverbranding systeem
  • Gesloten gasverbranding systeem
  • Hout systeem

Een hout systeem werkt uiteraard op basis van het verbranden van houten blokken in de kachel in Amersfoort. Dit is niet schadelijker voor het milieu dan het afsterven van een boom p natuurlijke wijze. Dit is dan ook de meest milieubewuste en de relatief schoonste manier om van sfeerverwarming te genieten in Amersfoort.

Meer weten?

Wilt u graag wat meer weten over ons aanbod in Amersfoort? Kijk gerust even op de website of kom eens langs in onze showroom en zoek een kachel die echt bij u past. Wij staan altijd klaar om u zorgvuldig en deskundig advies te geven en wij helpen u graag aan een nieuwe kachel in Amersfoort.

    Meer informatie?