Kies voor kwaliteit op maat

Woont u in Almere en bent u op zoek naar sfeervolle verwarming voor in de nieuwe keuken? Gaat u het huis renoveren en wordt het tijd om een nieuwe openhaard te plaatsen? Of is de kachel simpelweg verouderd en bent u op zoek naar een iets moderner model? In onze showroom vindt u het allemaal. De Openhaarden Specialist is al sinds 1978 actief en wij voorzien al meer dan 35 jaar onze klanten in de beste sfeerverwarming. Zo kunnen wij ook u een prachtige nieuwe openhaard of kachel in Almere aanbieden. U kunt rekenen op vakwerk op maat, bekijk bijvoorbeeld maar eens de foto’s op onze website.

Bekijk ons assortiment

Al eeuwenlang vormt vuur een mystieke en magische bron van aantrekkingskracht op mensen en het is dan ook niet gek dat de openhaard vaak een centrale plek in de woonkamer aanneemt. Het is een plek waar mensen bij elkaar komen om over de dag te praten en intieme momenten met elkaar te delen. Wij helpen u aan deze magische intimiteit met een prachtige kachel. Onze nieuwste modellen zijn erg sfeervol en er zitten zeer moderne, maar ook erg klassieke gevallen tussen. Een nieuw model in onze showroom is de Dru Circo. Dit is een vrijstaande gashaard van DRU met een unieke rond gebogen glazen ruit. Dit is de eerste van zijn soort in Almere. Het geeft een mooi gezicht vanuit alle hoeken en men kan van overal de warmte voelen die uit deze kachel in Almere komt.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Niet alle kachels zijn hetzelfde. In feite zijn er veel verschillende soorten en u kunt ze allemaal vinden bij ons in Almere. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kachel die wordt gestookt met gas. Dan zijn er vervolgens weer twee categorieën te onderscheiden. In de open gasgestookte systemen vormt de lucht in de kamer de bron van zuurstof voor de verbranding, terwijl een gesloten systeem gebruik maakt van een speciale aan- en afvoer. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een kachel in Almere die op hout brandt. Dit klassieke model is nog altijd erg populair.

Meer weten?

Wilt u graag wat meer weten over de Dru Circo kachel of over onze werkwijze? Neem even een kijkje op onze website of vraag het ons in eigen persoon. U kunt langs komen in de showroom of ons uitnodigen bij u thuis in Almere. Wij vertellen u graag meer over het aansluiten van uw eigen kachel in Almere.

    Meer informatie?