Inbouw of vrijstaand?

Image

Vrijstaand


Een vrijstaande kachel staat vaak vrij opgesteld in de kamer. Dit in tegenstelling tot een inzet- of een inbouwhaard. Als u kiest voor een vrijstaande kachel is de keuze enorm… van strak en modern tot klassiek, nostalgisch en alles wat daar nog tussen in zit! Bij een vrijstaande kachel of haard is bijna altijd een deel van het pijpmateriaal zichtbaar in de woonkamer. Daar moet je echt van houden, de doorgewinterde stokers onder ons vinden dat dit bij een kachel hoort.

Inbouw


Inbouw- of inzethaarden zorgen niet alleen voor sfeer maar ook voor warmte in huis. De Openhaardenspecialist biedt verschillende modellen inbouwhaarden met diverse vuurzichten: front, roomdivider, hoekmodel en 3-zijdig. Welke haard past het best in uw woonkamer? Bekijk en vergelijk de haarden in onze showroom zelfstandig of met behulp van een van de verkopers.


Uw keuze

Na het lezen van bovenstaande zult u waarschijnlijk moeten concluderen dat u voor de uiteindelijke keuze van de juiste haard of kachel nog persoonlijk en deskundig advies nodig hebt. Bovendien wilt u natuurlijk een aantal modellen eerst in het echt bekijken en waarschijnlijk ook zien branden.

Wij adviseren u dan ook om onze showroom te bezoeken. Wij hebben een ruime showroom van 2 verdiepingen waarin diverse haarden en kachels worden gepresenteerd sommige zelfs. Daarbij zijn wij in staat om een persoonlijk advies op maat te geven toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Bekijk meer informatie over de mogelijkheden van een kachel in Almere, Amersfoort, Flevoland, Hilversum en Utrecht en omstreken. Wij zijn u graag vakkundig en persoonlijk van dienst!

    Meer informatie?