Gas ombouwgarantie

Nu of straks van het gas af? Stap zorgeloos over!

Een gashaard: heerlijk comfortabel en praktisch. Een sfeervolle aanwinst voor je woonkamer. Iets waar je al lange tijd naar op zoek bent geweest. Maar gezien alle aandacht voor het gasverhaal in Nederland, twijfel je aan deze investering. Wat als de gemeente bepaalt dat je in de toekomst van de vaste gasaansluiting wordt afgesloten? In Nederland zorgt de berichtgeving in het nieuws vaak voor onduidelijkheid over gas. Hierdoor kan u als consument gaan twijfelen over de investering in een gashaard.  

Gelukkig zijn onze haarden niet afhankelijk van aardgas en zijn er meerdere opties denkbaar om uw gashaard te laten branden. Wist u bijvoorbeeld dat onze haarden heel makkelijk om te bouwen zijn naar propaan en dat ze ook op biogas kunnen branden? Wat er ook gebeurt, onze leveranciers zorgen ervoor dat uw gashaard gewoon blijft branden! Bij verschillende leveranciers van onze gashaarden kunnen consumenten een gasombouwgarantie afsluiten, waarmee ze een garantie hebben van 5-10 jaar voor het ombouwen van de haard naar propaangas.

Het enige wat u nu hoeft te doen is uw haard kopen bij een erkende dealer en de haard via de website van de leverancier te registreren. U ontvangt dan automatisch een e-mail voucher die deelname aan de actie bevestigd.

Meer weten over hoe het zit? Kom langs en vraag onze medewerkers naar de actie!

Bron: Bellfire Dru