Dik Geurts Odin Wall

Dik Geurts Odin

Prachtige ronde houthaard op een plateau

Deze prachtige haard van de Odin serie staat nu ook bij ons in de winkel inclusief plateau. Dit geeft een extra toevoeging aan het uiterlijk van de haard. De haard is zowel links als rechts te plaatsen. De Dik Geurts Odin is afgewerkt in een donker antraciete kleur en heeft een vermiculiet interieur. Samen zorgt dit voor een schitterende uitstraling.

Ontworpen vanuit eenvoud, rendement en schoonheid. Gemaakt met vakmanschap. Dat is de Dik Geurts Odin.
Zijn unieke en ronde design maakt hem niet alleen tot een echte eyecatcher, maar zijn vorm zorgt ook voor een geweldig vlammenspel. Vlammen die eenvoudig te controleren zijn, met één unieke luchtschuif die alleen bij Dik Geurts te vinden is.

Eén luchtschuif, met drie standen, voor de volledige bediening van je haard. Dat is uniek, dat is typisch Dik Geurts. De primaire beluchting voor het opstoken van de haard, de secundaire beluchting voor de verbranding van onverbrande gassen en de ruitbeluchting voor altijd schone ruiten.

Het robuuste karakter van Dik Geurts zien we bij de Odin terug in tal van elementen: zijn donkere antraciete uiterlijk, de naadloze afwerking, het stoere scharnier van de deur, zijn perfecte luchtdichtheid en de eenvoud van de enkele luchtschuif. Met de Odin en de Odin Tunnel voegt Dik Geurts dan ook twee bijzondere modellen toe aan zijn al indrukwekkende assortiment houthaarden. Die wij u uiteraard graag in onze showroom tonen.

Naast een warmte reflecterende binnenbekleding van vermiculiet, biedt de Odin, zoals elke Dik Geurts haard, de optie tot buitenluchtaansluiting. Hierbij wordt er geen lucht vanuit de woonkamer onttrokken. Efficiënt, schoon en zeer geschikt voor goed geïsoleerde woningen.
Alle Dik Geurts Odin haarden voldoen aan de EcoDesign eisen.

Komt u deze prachtige houtkachel snel eens in de showroom bewonderen?

Wij hebben onlangs ook de Odin Tunnel geplaatst kijkt u daar voor in onze geplaatste kachelshttps://deopenhaardenspecialist.nl/dik-geurts-odin/