kalfire breede gashaard

Breede gashaard met steentjes

Onlangs heeft deze Kalfire gashaard zijn onderhoud gehad. En wat zijn we altijd blij als we daar een mooie foto van mogen maken voor onze site. Meestal leveren wij dit soort haarden namelijk op als ze nog niet zijn afgewerkt, dat doet onze stukadoor of die van de klant. Nu staan de meubels er mooi omheen en is het een heel fraai plaatje met een brandend haard. Waardoor onze nieuwe klanten leuke ideeën op kunnen doen.

Met deze Kalfire gashaard heeft u de vuurbeleving van echt houtvuur gecombineerd met optimaal elektronisch en digitaal bedieningsgemak. Deze moderne haard heeft u veel te bieden. Levensechte vlammen, strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement. Een gashaard van Kalfire is een verrijking van uw interieur en altijd de perfecte vertaling van uw persoonlijke smaak.
Er is niets sfeervoller en rustgevender dan een mooi haardvuur. De gesloten gashaarden van Kalfire hebben een vuurbeeld dat nauwelijks van een authentiek open haardvuur is te onderscheiden.

Heeft u geen gasaansluiting in uw woning? Dan kunt u kiezen voor een Kalfire gashaard zonder gasaansluiting, op basis van propaan. Propaan is verkrijgbaar in gasflessen die bij voorkeur buitenshuis dienen te worden opgeslagen. Propaangasflessen zijn veilig, gebruiksvriendelijk en geschikt voor elke locatie.