kalfire 3-zijdige houthaard

3-Zijdige houthaard

Deze 3-zijdige haard van het merk Kalfire model W90/47S is een gesloten houthaard met gebogen glas uit één stuk. Het vuur wordt dus enkel en alleen omgeven door glas, waardoor er een ruimtelijk vuurzicht ontstaat. Deze driezijdige inbouw houthaard trekt in ieder interieur automatisch de aandacht. Vanuit diverse oogpunten ziet u wat u wilt zien: een realistisch vlammenspel.

De houthaarden van Kalfire zijn allemaal voorzien van een liftdeur. Hierdoor kunt u heel eenvoudig hout toevoegen of de haard gedeeltelijk openzetten om te genieten van een knapperend vuur. U schuift de deur naar boven met behulp van de sleutel. De deur loopt soepel naar boven en blijft in elke gewenste stand hangen.

De Kalfire W90 / 47S is een houtkachel met een waanzinnig vermogen tot 18 kW! Uiteraard stookt hij zeer zuinig, zijn rendement is 82%. Daarnaast heeft hij energielabel A+ gekregen. De ruit kan naar boven worden geschoven, maar ook met een handbeweging naar voren worden getrokken (voor het reinigen). Het glas blijft goed en lang schoon. Het Clean Window-systeem helpt daarbij. De haard is gemaakt van materiaal dat jaren mee zal gaan. Zodoende kunt u heerlijk genieten van warmte, sfeer en fraai design.